A Alperen Çoruhlu Hectopat Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #1 Merhaba arkadaşlar MSI anakartıma bağlamış olduğum ARGB fanlar Dragon Center üzerinde gözükmüyor. Anakart: MSI B550 Gaming Edge Wi-Fi Kasa: Sharkoon TG6. Yardım ederseniz çok mutlu olurum. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2021
Merhaba arkadaşlar MSI anakartıma bağlamış olduğum ARGB fanlar Dragon Center üzerinde gözükmüyor. Anakart: MSI B550 Gaming Edge Wi-Fi Kasa: Sharkoon TG6. Yardım ederseniz çok mutlu olurum.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #2 Kasada kumanda varsa MB tuşuna basarak kontrolü anakarta verip deneyin. Artı 0 Eksi
sp33d Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2014 Mesajlar 2.229 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer İstanbul 24 Ağustos 2021 #3 Dragon Center yenilenip MSI Center'e dönüştü diye biliyorum. Anakartınızın destek sitesinden MSI Center'i indirip dener misiniz? Artı 0 Eksi
Dragon Center yenilenip MSI Center'e dönüştü diye biliyorum. Anakartınızın destek sitesinden MSI Center'i indirip dener misiniz?
KS KS A Alperen Çoruhlu Hectopat Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #4 Yener K. dedi: Kasada kumanda varsa MB tuşuna basarak kontrolü anakarta verip deneyin. Genişletmek için tıkla... Kasamda maalesef kumanda yok. Reset tuşuna basarak renk değiştiriyordum. sp33d dedi: Dragon Center yenilenip MSI Center'e dönüştü diye biliyorum. Anakartınızın destek sitesinden MSI Center'i indirip dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Şu anda deniyorum. sp33d dedi: Dragon Center yenilenip MSI Center'e dönüştü diye biliyorum. Anakartınızın destek sitesinden MSI Center'i indirip dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Güncelledim fakat gene olmadı. Son düzenleme: 24 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Kasada kumanda varsa MB tuşuna basarak kontrolü anakarta verip deneyin. Genişletmek için tıkla... Kasamda maalesef kumanda yok. Reset tuşuna basarak renk değiştiriyordum. sp33d dedi: Dragon Center yenilenip MSI Center'e dönüştü diye biliyorum. Anakartınızın destek sitesinden MSI Center'i indirip dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Şu anda deniyorum. sp33d dedi: Dragon Center yenilenip MSI Center'e dönüştü diye biliyorum. Anakartınızın destek sitesinden MSI Center'i indirip dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Güncelledim fakat gene olmadı.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #5 JRainbow portuna mı bağlılar? Artı 0 Eksi
KS KS A Alperen Çoruhlu Hectopat Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #6 Yener K. dedi: JRAINBOW portuna mı bağlılar? Genişletmek için tıkla... JRAINBOW1 portuna bağlı. Artı 0 Eksi
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #7 Bir ihtimalle program tarafından desteklenmiyor olabilir. Bazı LED'leri tanımayabilir. Artı 0 Eksi
STR4NGE Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 3.288 Çözümler 18 Yer Tekirdağ | (Sarıyer) 25 Ağustos 2021 #8 Alperen Çoruhlu dedi: Merhaba arkadaşlar MSI anakartıma bağlamış olduğum ARGB fanlar Dragon Center üzerinde gözükmüyor. Anakart: MSI B550 Gaming Edge Wi-Fi Kasa: Sharkoon TG6. Yardım ederseniz çok mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Dragon Center'a son gelen v2.0. 116.0 güncellemesi ile anakart RGB seçeneği kayboldu. Zaten daha önceden de RAM seçeneği gitmişti ve XPG'nin kendi yazılımını kurmuştum. Eğer MSI Center da sorununu çözmüyorsa desteklemiyor olabilir. Artı 0 Eksi
Alperen Çoruhlu dedi: Merhaba arkadaşlar MSI anakartıma bağlamış olduğum ARGB fanlar Dragon Center üzerinde gözükmüyor. Anakart: MSI B550 Gaming Edge Wi-Fi Kasa: Sharkoon TG6. Yardım ederseniz çok mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Dragon Center'a son gelen v2.0. 116.0 güncellemesi ile anakart RGB seçeneği kayboldu. Zaten daha önceden de RAM seçeneği gitmişti ve XPG'nin kendi yazılımını kurmuştum. Eğer MSI Center da sorununu çözmüyorsa desteklemiyor olabilir.