Dragon Center monitör kısmı kayboldu

TheMandalorian

Hectopat
Arkadaşlar geçen hafta MSI GP76 Leopard cihazını aldım. Her neyse bugün birdenbire Dragon Center'da monitör kısmı yani GPU, CPU gibi sıcaklık değerlerinin, fan hızının, RAM kullanımının vs. olduğu bölüm kayboldu. Ayrıca destek kısmı vardı, Live Update yapabildiğim. O kısım da kayboldu. Defalarca DC ve SDK'yı silip tekrar kurdum fakat nafile. Hem MSI hem Microsoft'un sitesinden de indirip denedim. Eklemiş olduğum fotoğraflarda gördüğünüz monitör ve destek kısmı bende bir anda kayboldu. Kaç gündür bir sıkıntı olmadan kullanmıştım.

Bu konu hakkında bilgisi olanlardan yardım bekliyorum. Çözümü nedir bu illetin?

Umarım konuyu doğru yere açmışımdır.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    481,3 KB · Görüntüleme: 101
  • Screenshot_3.png
    253,8 KB · Görüntüleme: 104
Sağ üçgenden MSI Dragon Center'ı kapatın.

Bende en sol atın 1 üstünde. Ondan sonra Denetim Masası'ndan MSI SDK'yi kaldırın.

Bunu kaldırdıktan sonra cihazı yeniden başlatın sonra Dragon Center'ı açtığınızda otomatik olarak SDK'yi yükleyecektir. Yüklendikten sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Bende böyle çözüldü eğer çözülmezse söyleyin. Ayrıca SDK kendi kendine kurulmazsa Dragon Center'ı da kaldırın sonra Microsoft Store'u açıp oradan yeniden Dragon Center'ı indirin. Eğer Dragon Center Windows Store'dan inmez ise altta linki var bu 2.seçenek unutmayın ilk olarak sadece SDK'yi kaldırmayı deneyin.

Harfiyen uyguladım yine olmadı hocam. Teşekkürler yine de. Sorunsuz silip kuruyorum dediğiniz gibi ilk olarak sadece SDK'yi kaldırıdm, Dragon Center kendisi kurdu fakat aynı, sorun devam ediyor.

Harfiyen uyguladım yine olmadı hocam. Teşekkürler yine de. Sorunsuz silip kuruyorum dediğiniz gibi ilk olarak sadece SDK'yi kaldırıdm, Dragon Center kendisi kurdu fakat aynı, sorun devam ediyor.

Bugün aynı sorun bende de oldu. Monitör kısmı, Live Update ve batarya kısmı kayboldu. Sabahtan beri uğraşıyorum düzelmedi. BIOS güncelledim düzelmedi. Windows ve her şeyi yeniden kurdum düzelmedi. Sorunu çözdünüz mü?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (2).png
    405,6 KB · Görüntüleme: 49
Şu anda aynı sorun bende de var genel bir sorun sanırım...

Maalesef sorun devam etmekte. Sizin gibi ben de bütün yolları denedim ama olmadı.

Bugün servisi aradım, siz aradınız mı? Konudan haberleri olsun. Çok can sıkıcı bir durum. Pil ayarlarım bile yok.
Hocam akşam saatlerinde fark ettim bende arama fırsatım olmadı .
Umarım kısa sürede çözümü bulurum pil modu düşükte kaldı %50 üzeri şarj olmuyor cihaz .

Şu an Reddit'ten okuduğum kadarıyla genel bir sorun hala monitör kısmı bende var ancak güncellemeden sonra gidiyormuş sanırsam ben otomatik güncellemeleri kapamıştım sanıyorsam.

Yalnız Dragon Center'ın şu anda ki hali ile ge66 laptop da daha fazla performans ve düşük sıcaklık alıyorum ilginç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…