Valla ilk oyun 20 saat falan oldu haritanın bir ucundan bir ucuna yürüyorum bazı görevler için. Işınlanma taşları ile her yere ışınlanma da yapılmıyor.İlk 15 saat yürüme probleminden kurtulmak istiyorsan mikro ödeme ile ışınlanma taşı alabilirsin.
Valla ilk oyun 20 saat falan oldu haritanın bir ucundan bir ucuna yürüyorum bazı görevler için. Işınlanma taşları ile her yere ışınlanma da yapılmıyor.İlk 15 saat yürüme probleminden kurtulmak istiyorsan mikro ödeme ile ışınlanma taşı alabilirsin.
Enis Kirazoğlu oyun onları almaya fazla itmiyor falan demişti. Bence iyice deneyimlemeden konuşmuş.İlk 15 saat yürüme probleminden kurtulmak istiyorsan mikro ödeme ile ışınlanma taşı alabilirsin.
Oyunu bitirdikleri gibi paketlemişler.Önerileni RTX 2080 olan oyun 4070 ile düşük ayarlarda 50 FPS mi veriyor cidden? Oyunu hiç test etmeden çıkarttılar galiba.
Enis Kirazoğlu oyun onları almaya fazla itmiyor falan demişti. Bence iyice deneyimlemeden konuşmuş.
Yalnız yorumunuz güzeldi güldüm.
Enis Kirazoğlu dediklerinde haklı. Yanlış hatırlamıyorsam "İlk 15 saat zor buluyorsun. Sonra her yerde çıkıyor." demişti. Ha tabii oyunun büyük bir kısmında bu DLC'leri almak gerekmiyor diye Crapcom'u savunacak değiliz.Enis Kirazoğlu oyun onları almaya fazla itmiyor falan demişti. Bence iyice deneyimlemeden konuşmuş.
Yalnız yorumunuz güzeldi güldüm.
Tutorialı okumalıydın, oyunda istediğin yere ışınlanabildiğin bir mekanik var. Portcrystal elde edilebiliyor. Portcrystal olayını araştır googledan.Valla ilk oyun 20 saat falan oldu haritanın bir ucundan bir ucuna yürüyorum bazı görevler için. Işınlanma taşları ile her yere ışınlanma da yapılmıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.