Dragos basalt Pro alınır mı?

Bütçe
4000-5000

Roso

Femtopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde Dragos, Gamebooster gibi markaları tavsiye etmem ama büroya aldığım bilgisayarda kasa olarak Dragos kullanmışlar hava akışı ve malzeme kalitesi tatmin edici hiç beklemediğim markadan.

Yani işinizi görür o ayrı konu da çok üst bir marka değil asıl sorun orada güç kaynağı. Güç kaynağı ayrı alınıp 3500-4000 TL bandına beyaz iyi bir kasa ile kombin yapmak daha doğru olacaktır.

Normalde Dragos, Gamebooster gibi markaları tavsiye etmem ama büroya aldığım bilgisayarda kasa olarak Dragos kullanmışlar hava akışı ve malzeme kalitesi tatmin edici hiç beklemediğim markadan.

Yani işinizi görür o ayrı konu da çok üst bir marka değil asıl sorun orada güç kaynağı. Güç kaynağı ayrı alınıp 3500-4000 TL bandına beyaz iyi bir kasa ile kombin yapmak daha doğru olacaktır.
Zaten bu kasalar dragos veya gamebooster değil, Çin'de üretilen markasız ürünlere marka basıyorlar. Yani iyi de kötü de çıkabiliyorlar, markaya bağlı değil pek.

Zaten bu kasalar dragos veya gamebooster değil, Çin'de üretilen markasız ürünlere marka basıyorlar. Yani iyi de kötü de çıkabiliyorlar, markaya bağlı değil pek.
Yok hayır biliyorum Çin oem ürünleri kullandıklarını Aigo da zaten Çin menşei. Dragos kasa kullanıyorum (ikinci el temiz 3 aylık pc aldım 6750 XT li büroya onda Dragos kasa var) şaşırtıcı derecede başarılı içinde Dragos sıvı soğutma, Dragos kasa var evdeki Asus'un iyi kasası ve iyi bir hava soğutmadan daha iyi onu demek istedim.

Şans işi biraz dediğiniz gibi kasa alınabilir mi o bütçede alına''bilir'' onda sorun yok ama güç kaynağı konusunda daha seçici olmak gerek. Ondan dolayı zaten arkadaşa 3000-4000 bandında beyaz bir kasa (Corsair 3000d gibi) ile iyi bir psu kombini yapmak daha iyi olur diye belirttim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı