Dragos DRX1483 vs Dragos DRX3821

• Konuyu başlatan spam
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 1.266
Tek tek toplayabilirsiniz? Monitör var mı? 4070/4070Ti toplarsınız bu bütçeye. 3070 30.000 civarına alınacak bir şey değil.

Daha monitör almadım ama aklımda monitör olarak ASUS VG27VQ 27inç var, ama 30000 kasa için sadece. Peki ya siz toplama atabilir misiniz?

Daha monitör almadım ama aklımda monitör olarak ASUS VG27VQ 27inç var, ama 30000 kasa için sadece. Peki ya siz toplama atabilir misiniz?
27 civarı tutuyor. Kalan parayi monitöre ekleyip 2K monitör alabilirsiniz.

monitör için ayrı bütçe var, eğer kalan parayı bu attığınız toplamaya harcarsam ve daha iyi bir şey çıkacaksa lütfen öyle yapabilir misin. Cunku

Az önceki mesajın devamı: Çünkü fark edecekse o kalan parayı da kasa için kullanmak istiyorum.

monitör için ayrı bütçe var, eğer kalan parayı bu attığınız toplamaya harcarsam ve daha iyi bir şey çıkacaksa lütfen öyle yapabilir misin. Cunku

Az önceki mesajın devamı: Çünkü fark edecekse o kalan parayı da kasa için kullanmak istiyorum.
2K monitör alacaksan.
31K civarına 4070 Ti alırsın attığım sistem ile beraber. Yoksa 4070 olan sistemde güzel.

2K monitör alacaksan.
31k civarına 4070 Ti alırsın attığım sistem ile beraber. Yoksa 4070 olan sistemde güzel.

Hepsi anakart la uyumlu değil mi hocam, sonra başımız derde girmesin teyit ettiniz umarım.

Hepsi anakart la uyumlu değil mi hocam, sonra başımız derde girmesin teyit ettiniz umarım.
Tabi ki hocam. Tüm parçalar birbirleriyle uyumlu.
İstersen şu ikisine de bakabilirsiniz orada olan kasa ve soğutucu yerine. Ama 5600 için soğutucu pek gerekli değil. Kasa olarak bu modele bakabilirsiniz.

Güzel sistem elbette ancak ben olsam, indirim kovalayıp 5800x3d işlemci alırdım yanına da 7900XT baya yakışır bence. Uzun süre üst seviye oyun oynarsınız bu sistemle. Bütçenizde de çok bir oynama olmaz tahminimce 7900XT 20 bin civarına 5800x3d de 7 bin civarına bulunuyor.

Güzel sistem elbette ancak ben olsam, indirim kovalayıp 5800x3d işlemci alırdım yanına da 7900XT baya yakışır bence. Uzun süre üst seviye oyun oynarsınız bu sistemle. Bütçenizde de çok bir oynama olmaz tahminimce 7900XT 20 bin civarına 5800x3d de 7 bin civarına bulunuyor.
Bütçe 35 civarı olsa 7900XT + 5800X3D alınır. Geriye kalan paraya diğer parçalar gelmez.

Bütçe 35 civarı olsa 7900XT + 5800x3D alınır. Geriye kalan paraya diğer parçalar gelmez.

Önerdiğin başka kasa var mı yine toplam 30k yı geçmeyecek şekilde olan? Sana da gece gece zahmet verdim ama cidden çok yardımcı oluyorsun bana.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı