E çok iyi alınır alınır . (!)Eki Görüntüle 1148021
İyice büyüttüm fotoğrafı, iyi bakın.
Bu görsel alınmaması gerektiğinin en büyük sebeplerinden birisi. Aynen 600w :d iç yapısını konuşmaya gerek yok zaten, berbat ötesi.
Paranızı çöpe atmayın, çok daha kaliteli sistemler var. Onlardan öneririz.
Birkaç hafta sonra yüzünde patlasın da gör canavarı.@O Görkem neyi var bilgisayarın anca alma diyorsunuz yav canavar gibi duruyor anlatın bana.
Kısa ve öz C4. Bak dostum bu bilgisayarı alırsan maksimum 5 ay gider niye biliyor musun ? Çünkü PSU su C4 (dragos) eğer ki evini patlatmak istiyorsanız gidin alın. Bilgisayar dan gram haberleri olmayanlar için şişirip satılan 2-3 dandik eskici parçaları.@O Görkem neyi var bilgisayarın anca alma diyorsunuz yav canavar gibi duruyor anlatın bana.
@O Görkem neyi var bilgisayarın anca alma diyorsunuz yav canavar gibi duruyor anlatın bana.
Nasıl yok ? PSU su dandik ve patlamayı dört göz ile bekliyor.@picl raknhocam PSU patlaması diye bir şey yok yalan o.
@O Görkem neyi var bilgisayarın anca alma diyorsunuz yav canavar gibi duruyor anlatın bana.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.