Dragos DRX6145 alınır mı?

Berke (Yt)

Hectopat
Merhaba öncelikle yeni lise ye geçiyorum ve dolayısıyla aileme bir bilgisayar aldıracağım fakat ilk öncelikle Teknosa vatan MediaMarkt gibi mağazaları olan bir yerden alacağız yani Trendyol Hepsiburada ve diğer bilgisayar toplama sitelerinden sipariş yoluyla almak istemiyoruz. Şu an seçip mağazaya gideceğiz oradan alacağız bütcemiz 45bin 15 gün sonra alacağız düşün taşın seç dediler. Ben dragosdrx6145i düşündüm yardımcı olabilir misiniz size nasıldır?

Linkini de koydum buyurunuz Dragos DRx6145 AMD Ryzen 7 5700X 27

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam eğer bir satıcı sistemin donanımları ile ilgili detay vermiyorsa, tavsiyem oradan uzak durmanız. Burada da aynı örnek var:

SSD Kapasitesi: 1 TB demiş, ne marka, ne model belli değil
Ram: 16 GB , 8x2 mi belli değil, marka model yine yok, kaç mhz yine yok
Ekran : 27" , marka-model yok, adam sana tüplü 27" verse, sonra dese ki "orada tüplü değildir yazmadık ki" haklı, mahkemeye gitsen adam haklı çıkar.

Neyi aldığınızı bilmeden birşey almayın, sonra uğraşırsınız.

Alternatif olarak 45k bütçe için 2 öneri kasa bırakayım, monitör ve ekipmanı da kendine göre seçersin.

1- SpiderW Intel D4-RTX4060Ti - Game Garaj

2- KYBER Intel D4-RTX SUPER - Game Garaj

Son düzenleme:
Ağabey öncelikle yorumun için müteşekkirim önerdiğin bilgisayarlar gerçekten güzele benziyor baktım fakat üstte de belirttiğim gibi teknosa vatan MediaMarkt gibi yerlerden almak istiyoruz çünkü oradan seçeceğiz ve hemen ardından mağazaya gidip seçtiğimizi alacağız ve önerdiğin bilgisayarlar bu gibi sitelerde yok aynı zamanda 2. Önerdiğin 45 bin TL yi aşıyor ya 45k olacak tam ya da daha aşağısı.

Ağabey öncelikle yorumun için müteşekkirim önerdiğin bilgisayarlar gerçekten güzele benziyor baktım fakat üstte de belirttiğim gibi teknosa vatan MediaMarkt gibi yerlerden almak istiyoruz çünkü oradan seçeceğiz ve hemen ardından mağazaya gidip seçtiğimizi alacağız ve önerdiğin bilgisayarlar bu gibi sitelerde yok aynı zamanda 2. Önerdiğin 45 bin TL yi aşıyor ya 45k olacak tam ya da daha aşağısı.

Tamam o zaman al sana mağazası da olan bir firma:

Adres : Hasanpaşa Mah. Lavanta Sok. Etap İş Merkezi D Blok No: 22/B1
Kadıköy/İstanbul

Adres : Ataköy Airport Alışveriş Merkezi 2. Kat 34158
Bakırköy/İstanbul

Adres : Barış Mah. Belediye Cad. Ginza Lavinya No: 30/A5
Beylikdüzü/İstanbul

Adres : Söğütözü Mahallesi, 2176. Sokak No:7/B
Çankaya/Ankara

Monitör: 27" Gigabyte GS27QC 2k 170hz monitör
Klavye - Mouse: MSI Vigor GK30 Set

Bu ilavelerle 35.800 TL'ye geliyor.

Aynı şekilde, gamegaraj ile temasa geçilerek de mağazasından alınabilir. Yok ben illa oralardan alıcam diyorsanız da, tercih sizin ben öneri sundum sadece. Yoksa isteyen istediği yerden istediği kadar yüksek fiyattan alabilir.

Teknosa pazaryeri olarak çalışmaya başladı bir süre önce. Attığınız linkteki ürünü mağazalarında bulamazsınız.

Anlıyorum teşekkür ederim

Tamam o zaman al sana mağazası da olan bir firma:

Adres : Hasanpaşa Mah. Lavanta Sok. Etap İş Merkezi D Blok No: 22/B1
Kadıköy/İstanbul

Adres : Ataköy Airport Alışveriş Merkezi 2. Kat 34158
Bakırköy/İstanbul

Adres : Barış Mah. Belediye Cad. Ginza Lavinya No: 30/A5
Beylikdüzü/İstanbul

Adres : Söğütözü Mahallesi, 2176. Sokak No:7/B
Çankaya/Ankara

Monitör: 27" Gigabyte GS27QC 2k 170hz monitör
Klavye - Mouse: MSI Vigor GK30 Set

Bu ilavelerle 35.800 TL'ye geliyor.

Aynı şekilde, gamegaraj ile temasa geçilerek de mağazasından alınabilir. Yok ben illa oralardan alıcam diyorsanız da, tercih sizin ben öneri sundum sadece. Yoksa isteyen istediği yerden istediği kadar yüksek fiyattan alabilir.
İtopya vay evet bildiğim Bir marka kesinlikle oradan alacağım çok teşekkür ederim ağabey önerin için

Technopat Haberler

Geri
Yukarı