Dragos Ocean Curved Pro kasa nasıldır?

karadayiii

Kilopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Merhaba,

Aşağıda incelemesini ve linkini paylaştığım kasa sanırım yeni bir ürün. Çok fazla bilgi bulamadım. Yeni sistem toplayacağım ve muazzam bir görüntüye sahip, çok hoşuma gitti. Kullanan veya bilgisi olan yardımcı olabilirse memnun olurum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben de bu kasaya bakıyorum. İç hacmi ve radyatör desteği çok iyi gibi görünüyor. 50-55 CFM 7 adet ARGB fan da gayet iyi ve kontrolcüsü var ancak güç kaynağı hakkında bir bilgiye rastlamadım. Fiyatı da iyi duruyor. Dahili güç kaynaklı bu fiyatlara üst tarafa 360mm destekli pek seçenek yok gibi. Güç kaynağının marka modelini de bilinirse alınabilir bence.

1734475501279.png

Güç kaynağı buymuş.
Diğer konularda bu markanın güç kaynakları pek önerilmemiş. Daha güvenilir markalara yönelmek daha mantıklı olacaktır. Bir de üst segment bir bilgisayar kuruyorsanız işi şansa bırakmamakta fayda var gibi.

Eki Görüntüle 2376664

Güç kaynağı buymuş.
Diğer konularda bu markanın güç kaynakları pek önerilmemiş. Daha güvenilir markalara yönelmek daha mantıklı olacaktır. Bir de üst segment bir bilgisayar kuruyorsanız işi şansa bırakmamakta fayda var gibi.
Harici farklı bir PSU ile kullanılabilir. Fakat görsel olarak bu şekilde farklı bir alternatif kasa var mı onu merak ediyorum. Kavisli cam ile çok güzel bir görüntü ortaya çıkmış. Kasanın malzeme kalitesi belirtilenlere göre baya iyi olduğu söyleniyor fakat dayanaksız şekilde "ya bu marka alınmaz" diyenler yerine tecrübe edip kullananların yorumlarına ihtiyaç var.

Harici farklı bir PSU ile kullanılabilir. Fakat görsel olarak bu şekilde farklı bir alternatif kasa var mı onu merak ediyorum. Kavisli cam ile çok güzel bir görüntü ortaya çıkmış. Kasanın malzeme kalitesi belirtilenlere göre baya iyi olduğu söyleniyor fakat dayanaksız şekilde "ya bu marka alınmaz" diyenler yerine tecrübe edip kullananların yorumlarına ihtiyaç var.
Üst seviye sistem toplayanlar adı sanı duyulmamış kasa ve güç kaynağı almaz.
Kendim bu tarz Asus tuf gt502 kasa kullanıyorum. Üst seviye sisteminiz varsa ,kuruyorsanız bilinen markalara yönelin bence.

Üst seviye sistem toplayanlar adı sanı duyulmamış kasa ve güç kaynağı almaz.
Kendim bu tarz Asus tuf gt502 kasa kullanıyorum. Üst seviye sisteminiz varsa ,kuruyorsanız bilinen markalara yönelin bence.
Bu aşağıda linkini paylaştığım kasa hakkında bilginiz var mı hocam? Akvaryum kasa modelleri arasında görsel açıdan en iyi gözükenlerden biri.

Bu aşağıda linkini paylaştığım kasa hakkında bilginiz var mı hocam? Akvaryum kasa modelleri arasında görsel açıdan en iyi gözükenlerden biri.

Kasa çok güzel. Baktığım kadarıyla iki modeli var birincisinde psu için arkada yer var. 2. Modelde ise psu yeri ön tarafta . Görselliğe önem veriyorsanız psu nun arkaya görünmeyeceği yere konulan modelini almaya dikkat edin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki modeli çok güzel.

Son düzenleme:
Arkadaşıma kasanın mAtx olanını yeni topladım. Güzel kasa. Çok estetik duruyor. Kontrolcüsü mevcut fanları gayet yeterli.
Screenshot_2024-12-18-11-34-29-20_92460851df6f172a4592fca41cc2d2e6.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı