Dragos PC alınır mı?

Saltopat

Decapat
Makaleler
10

Bu PC'yi tavsiye eder misiniz? Mesela alsam ileriki zamanlarda ekran kartını değiştirebiliyor muyum? Anakart destekliyor mu yani bunu siz ne düşünüyorsunuz?

RAM'i 16 GB yapsanız tadından yenmez.

Hocam 3500'e zor çıkarttım bütçeyi bu PC iyiymiş görünüşünü falan da sevdim ama yeni fark ettim bu PC'de ekran kartı yok.

Hocam 3500'e zor çıkarttım bütçeyi bu PC iyiymiş görünüşünü falan da sevdim ama yeni fark ettim bu PC'de ekran kartı yok.

Evet çünkü APU sistem. İşlemcinin kendi ekran kartı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet çünkü APU sistem. İşlemcinin kendi ekran kartı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki attığım sistemden daha iyi değil mi?

Elbette takabilirsiniz.

Teşekkür ederim hocam 👍 bu daha iyi gibi bunu alayım o zaman.
Elbette takabilirsiniz. Peki hangi oyunlar oynayacaksınız ve hangi ekran kartını takacaksınız?

Hocam genelde PUBG Lite, LoL, CS:GO, Valorant tarzı oyunlar oynayacağım ekran kartı olarak da para biriktirdiğim zaman 1650S düşünüyorum. Daha ağır oyunlar için Gaming laptopum var zaten.

Hayır sakın yanaşma. Git 2.elden o fiyata GTA 5 oynatan PC toplarsın aman diyeyim hepsi Turbox ve Izoly yan marka.

Açanlar birkaç marka açalım insanları dolandıralım ya demişlerdir herhalde. 🙁 Vallahi dizüstü tadından yenmez hele acerse. 8 yıllık Acer laptopum hala sapasağlam hala akıcı iş yapıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00