Daha fazla
- Meslek
- Memur
Anakartın üstündeki DRAM ışığı bilgisayarı çalıştırırken monitor açık değil ise yanmaya başlıyor, monitöre görüntü sonradan geliyor ama oyunlarda FPS düşmesi ve görüntüde diğer performans sorunları yaşıyorum. Fakat bilgisayarı çalıştırmadan önce monitör açıksa böyle bir sorun olmuyor. Bundan önce kendi monitörümden kaynaklandığını sandım ve başka bir bilgisayarda daha denedim (aynı anakart ve monitör markası MSI MAG/MPG ve ASUS TUF X570)
Sorun ya MSI ekranlarda ya da ASUS'un anakart yazılımıyla alakalı, bir sorun sizde deneyip gözlemlerinizi yazar mısınız? Bu durumu çözebilen de yardımcı olursa sevinirim.
Benzer sorunu aynı marka parçalarla yaşayan başka bir technipat: Bilgisayar DRAM ışığında kalıyor ve açılmıyor - Technopat Sosyal
Sorunun bir yazılım sorunu olduğu bariz
Sorun ya MSI ekranlarda ya da ASUS'un anakart yazılımıyla alakalı, bir sorun sizde deneyip gözlemlerinizi yazar mısınız? Bu durumu çözebilen de yardımcı olursa sevinirim.
Benzer sorunu aynı marka parçalarla yaşayan başka bir technipat: Bilgisayar DRAM ışığında kalıyor ve açılmıyor - Technopat Sosyal
Sorunun bir yazılım sorunu olduğu bariz
Son düzenleme: