Merhaba ben yeni hazır sistem aldım bugün elime ulaştı. PC'yi çalıştırdım. Monitöre görüntü gelmiyor ve DRAM CPU ışığı yanıyor. Ne yapabilirim?
Merhaba ben yeni hazır sistem aldım bugün elime ulaştı. PC'yi çalıştırdım. Monitöre görüntü gelmiyor ve DRAM CPU ışığı yanıyor. Ne yapabilirim?
Denedim maalesef değişmedi.
Sistem ne? PSU'yu kapatıp BIOS pilini çıkarıp 5 dk bekleyip geri takın. Ardından sistemi açmayı deneyin.
Sistem Ryzen 7 9800x3D.
Ekran kartı MSI 4070.
RAM Kingston Beast 2x16.
Söylediğinizi internette okudum fakat BIOS pili ne bilmiyorum bulamadım ayrıca USB girişleri de çalışmıyor.
Hocam eğer anlıyorsanız yardımcı olursanız çok mutlu olurum.Sistem ne? PSU'yu kapatıp BIOS pilini çıkarıp 5 dk bekleyip geri takın. Ardından sistemi açmayı deneyin.
MSI PRO B650M-B DDR5 AM5 (mATXAnakart ne?
Bios pilini söküp takmamda yardımcı olabilir misinYeni aldıysan iade et / garantiye yolla. Arkadaşların dediği gibi BIOS pili söküp bilgisayarı güçten kesip BIOS sıfırlayınca da düzelmiyorsa çok büyük ihtimal anakart / İşlemci / RAM üçlemesinden birinde sorun var çok büyük ihtimal.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.