DRAM'li M.2 SSD önerisi

İyi görünüyor hocam teşekkürler.

Haklısın hocam almışken 1 kere almak gerek. Dediğiniz gibi Samsung'un depolamalarını çok övdüler bütçemi arttırabilirsem alacağım hocam teşekkürler.

Samsung iyidir aynen. SSD ömürleri inanılmaz uzun dediğin gibi bir kere alıp yıllarca kullanıyorsun. Ben 1.5 yıl önce falan aldım 980 Pro'yu. Sağlığı şu anda %99 da. SSD öldürmek imkansıza yakın günlük kullanımda ki ben aşırı fazla veri yazıp sildim Terabyte larca.

Samsung iyidir aynen. SSD ömürleri inanılmaz uzun dediğin gibi bir kere alıp yıllarca kullanıyorsun. Ben 1.5 yıl önce falan aldım 980 Pro'yu. Sağlığı şu anda %99 da. SSD öldürmek imkansıza yakın günlük kullanımda ki ben aşırı fazla veri yazıp sildim Terabyte larca.
Renegade daha iyi 980 pro’dan.

Hocam buna rastlamıştım, çok ısınıyor dediler. Anakarttaki soğutma bloğu yeterli olur mu? Anakartım: MSI B550M-PRO VDH

Isınma durumu daha çok kullanım tarzınıza bağlı. Oyun oynayacağım dosya aktarımıyla işim yok diyorsanız ssdnin ısınma durumu olmaz Dramsız modeller bile işinizi görür ama ömrü daha az olur tabii. İşiniz dosya aktarımıyla ilgili olacaksa ısınma durumu evet olabilir o zaman daha üst seçeneklere bakmak gerekebilir samsung gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı