DRAM'li SSD önerisi

Bütçe
3000

Siafraa

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Bu İyzico kampanyaları da varken kendime bir tane uyguna SSD almak istiyorum.
Bu hem kampanyalar dahilinde olduğu için hoşuma gitti kampanyalarla 2.2K ya geliyor. Araştırmama rağmen SSD'nin incelemesine denk gelemedim kullanan veya bilgili biri yardımcı olursa sevinirm.

Son düzenleme:
İyzico kampanyası şart değilse;

Yani normalde bunu alacaktım sonradan indirimi bitti alamadım İyzico olması daha iyi olur ilk attığım SSD hakkında bilginiz varsa iyidir kötüdür tarzı yardımcı olursanız sevinirim.

Elimde daha hızlı bir SSD var performans kaybı yaşamadan alanımı yükseltmek istiyorum üsteki attığımda kampanyalarla benzer bir fiyata geliyor.

Samsung 970 EVO almıştım bilgisayarımda kullanıyorum. Gayet memnunum. Daha uygun bir seçenek olarak da Kioxia Exceria G2 alabilirsiniz.

Yanlış bilmiyorsam DRAM'less bir SSD 970EVO, diğerininde yazma ve okuma hızları düşük yükseltme yaparken performans kaybı yaşamak istemem.

Bu arada herkese cevaplarınız için teşekkür ederim biraz daha araştırmamda ilk attığım SSD daha çok kafama yatmaya başladı gerek hızı gerekse kampanyalarla daha da ucuza gelmesi SSD'yi almayı planlıyorum tabii daha mantıklı bir seçenek sunmanız veya bahsettiğim SSD hakkında olumlu olumsuz herhangi bir yorumunuz varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı