Elimde daha hızlı bir SSD var performans kaybı yaşamadan alanımı yükseltmek istiyorum üsteki attığımda kampanyalarla benzer bir fiyata geliyor.
Yanlış bilmiyorsam DRAM'less bir SSD 970EVO, diğerininde yazma ve okuma hızları düşük yükseltme yaparken performans kaybı yaşamak istemem.
Bu arada herkese cevaplarınız için teşekkür ederim biraz daha araştırmamda ilk attığım SSD daha çok kafama yatmaya başladı gerek hızı gerekse kampanyalarla daha da ucuza gelmesi SSD'yi almayı planlıyorum tabii daha mantıklı bir seçenek sunmanız veya bahsettiğim SSD hakkında olumlu olumsuz herhangi bir yorumunuz varsa yardımcı olursanız sevinirim.
970 EVO Plus'ta DRAM var mıdır?
Merhaba arkadaşlar, 1TB Samsung 970 EVO Plus sipariş ettim. DRAM mevcut mu bilmiyorum. PCI 3.0 ise benim anakart ASUS Prime B450 M-K, tam performans alır mıyım sizce? Sorularıma cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.www.technopat.net
Hangi soğutucuyu aldınız ?Arkadaşlar soran merak eden varsa diğer ssdler hiç kullanmadım ama bu ssd çok güzel seri işlemlerde sıkıntı yok akıyor normalde ısınmıyor oyundada max 45 -50 arası gördüm onun dışında testlerde 70-75 sogutuculu oldugu halde gördüm ama sogutucusuz yanlıs olmasın testte 85e gelmişti . Bu ssd 2 tb ve dramli ve 4.0 bide laptop içine girdimi ısınma yüklenince oluyor sogutucu baya iyi geldi Asus Tuf A15 Fa507Nv için konuşuyorum havalandırması vs iyi olduğundan mıdır bilmiyorum 5 saattir pcde video masaüstü işler takılıyorum ve sıcaklık 40a gelmedi desem yeridir.
Eki Görüntüle 2509052
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.