Dreamspark öğrenci doğrulama sorunu

Ben kendi e okulumu bile atmadım :D internete ders programı yazdım görsellerden bir üniversiteye ait ders programını yolladım 2 günde onay :D
 
Ne yolladığının pek önemi yok sitede falan gözükmüyor, yani sadece yolluyorsun yolladıktan sonra hiçbir alakan olmuyor o resimle ama karneni yada çantanı hazırlarken baktığın ders programını da kabul ediyorlar.
 
Kullandığım PC kullanılamaz hale geldi. Kablosuz modem yok, kullanabileceğim sadece bunu da yazdığım televizyon var. İnternet kafelerde indirmek falan yasak. Yakında oturan arkadaşlarım tatile gitti. Şu onay kodunu almak için başka bir yol yok mu? Televizyondayken belge, fotoğraf eklenemiyor.
 
Ekran görüntüsünü attığın için html üzerinde değişiklik yapıldığını düşünmüş olabilirler. Cep telefonunla yada fotoğraf makinesiyle çekip yolla. Akrabalarından atabilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı