Dreamspark premium üyeliği nasil alinir?

tyg

Hectopat
Merhaba, kocaeli universitesinde ogrenciyim. Bizim okul da dreamspark'a kayitliymis. Peki bu premium uyeligi nasil alabilirim ? Normal uyeligim mevcut. Okul maili ile onayladim.

Amacim windows 8.1 pro for students keyini alip windows 10 proya yukseltmek. 8.1 embeeded surumu elimde mevcut get windows 10 iconunuda getirtmeyi basardim fakat guncellemeyi yuklerken(usbden yukleme) key istedigi icin upgrade yapamiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Dreamspark premium kullanıcısıyım windows 8.1'den 10'a yükseltme yaptım. İşlemcimden kaynaklı bi problem dışında sıkıntı çıkarmadı şuan aktivasyon problemi yaşamıyorum

Premium üye olmak için Bilgisayar ya da Elektrik-Elektronik bölümlerinde okumak gerekiyor. Tabi bu bölümlerde değilsen de premium üyelik alabilirsin, 1 yıllık üyelik 320 Dolar.

OnTheHub diye bir kurum var, bu siteden okuduğun üniversite sisteme kayıtlıysa üniversite yetkilileri ile görüşüp site giriş bilgilerini alabiliyorsun. Okul bitene kadar DreamSpart Premium üyeliğin oluyor. Ancak genelde üniversiteler sadece Bilgisayar mühendislerine ve elektronik bölümlerine premium üyelik veriyorlar. Dışardan mail atarak şansını deneyebilirsin ama üniversitede okumayana kesinlikle üyelik veriyorlar. Tecrübe ile sabit

Şimdi dreamspark'a normal üye olan öğrenciler Windows 10 alamayacaklar mı ? Bu ne saçmalık ?
Dreamspark ile dreamspark Premium çok farklı şeyler. Birisi X iken diğeri 4X gibi düşünün. Dolayısı ile dreamspark premiumu herkese vermiyorlar, üniversitenin yıllık belli bir ücret ödemesi gerekiyor premium aboneliği için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…