Dreamspark premium üyeliği nasil alinir?

Normal kullanıcılar almayacak mı windows 10 ?
Alınmayacak gibi görünüyor. Saçmalık değil. Kurumsal çözümler zaten windows 10'a ücretsiz yükseltme almadı. DreamSpark ile verilen sürümde son kullanıcı için değil gömülü sistemler içindi. Dolayısı ile ücretsiz yükseltme almaması gayet normal.

Alınmayacak gibi görünüyor. Saçmalık değil. Kurumsal çözümler zaten windows 10'a ücretsiz yükseltme almadı. DreamSpark ile verilen sürümde son kullanıcı için değil gömülü sistemler içindi. Dolayısı ile ücretsiz yükseltme almaması gayet normal.
Yani dreamspark bize Win8.1 kullanın mı diyor ?

Öyle görünüyor. Ama sanırım daha Windows 10'un Gömülü sistemler için olan versiyonu çıkmadı, çıktığında yükseltme seçeneği de sunabilirler.
Ben şuan Windows 10 Pro 64 kullanıyorum. Yükseltme yapmadım çünkü internet yok. Etkinleşmeyeceği için de KMS denen trojan'lı crack'i kullanacam. Nasıl olsa internet yok.

merhaba arkadaşlar ondokuz mayıs üniversitesinde öğrenciyim üniversitemizin microsoft imagine premium sayfasından aldığım visual studio 2015 enterprise programını ücretsiz indirdim daha sonra herhangi bir ücret ödemem gerekirmi ?

Yanlışım varsa düzeltiniz.

Dreamspark üyeliği tüm öğrenciler için var. Edu mail kafi olsun yeterli.

Dreamspark Premium ise üniversitelerin bilgisayar mühendisliği ve ilgili bölümleri için var diye biliyorum. Sistemin sorumlusu ilgili öğretim görevlisine Teknik Bilimler MYO'da İnternet Ve Ağ Teknolojileri bölümünde öğrenim gördüğümü belirtmiştim ve beni manuel olarak sisteme dahil etmişti sağ olsun.

Win10'umu Dreamspark Premium'dan aldım ve daha pek çok şey var ücretsiz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı