DreamSpark Üyeliği Belge Sorunu

aogcucocuk

Hectopat
Merhaba ben lise 1 öğrencisiyim. Dreamspark üyeliği almak istiyorum fakat elimde bunu kanıtlayacak hiçbir belge falan yok. Sosyal'de birisinin ders programını atarak aldığını gördüm. Bu doğru mudur? Ders programını atarak kanıtlayabiliyor muyuz? Bu olmazsa da başka alternatifler var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Okul ile herhangi birşey göndersenizde kabul ediyorlar, daha doğrusu gönderdiğiniz şeyin okul ile ilgili olup olmadığını bile zor anlıyorlar. Kütüpane kartı, ders programı, çıkış kartı, karne gibi şeylerin fotoğrafını çekerek atabilirsiniz.

Sadece üniversite öğrencilerine verilen bir hizmet DreamSpark ancak gönderdiğimiz şeylerin okul ile ilgili olup olmadığını daha zor ayırt ederlerken üniversitemi yoksa liseyemi ait olduğunu anlamak onlar için güç. O yüzden lise öğrencileri dahi yararlanabiliyor bu hizmetten.

Ben karnemi göndererek almıştım, ne göndereceğiniz size bağlı. Hatta ortaokula gidenlerin bile aldığını duymuştum.

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Ders programımı yolladım ve 12 saat gibi kısa bir sürede hemen onaylandı. Şu anda indirme tamamlandı birazdan formata geçecğim :)

Ne uğraşıyorsun kardeş, gül gibi korsan var :D

Dimi. KMS tarzı programların arka plana yerleştirdiği, kurduğu programlardan, yarattığı sorunlardan haberin yok herhalde. Adamlar size ücretsiz veriyor ve hâla korsan diyen var. Ne acayip bir milletiz biz ya.

Valla 10 yıldır hiçbir sıkıntı yaşamadım korsanlardan :)

Görev yöneticisinden arka planı incele biraz. RAM kullanımı %30 aşağı inmiyordu KMS yüzünden. Herkesin kendi kararı, ama orijinal kullanmak varken neden korsan kullanılsın onu anlamıyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı