DreamSpark Windows 8.1'den Windows 10'a geçiş var mı?

Öyle bir Dünya olduğunu pek sanmıyorum açıkçası :D. Ben de Dreamspark'ın Windows 8.1'ini kullanıyorum fakat Windows 10'a geçin diye bir haber almadım. Almayı da ummuyorum. Yahu zaten beleşe Windows almışım. Yüz verince astar istemek gibi geliyor bana :).

Windows bağımlılıktır. Alışkanlık ve bilgi sahibi olduğumuz şeyleri değiştirmeyi sevmeyiz. Dreamspark'da geleceğe yatırım yapıyor. Yazılımcılar içinde kendi orjinal ürünlerini vererek kendi programlarını öğrenmesini sağlıyor. Bizim sürümümüzde hazırlanıyor, büyük ihtimal 2 hafta içinde gelir. Birinin ticketına üzerinde çalışıyoruz diye cevap gelmiş. Biz visual studio ve windows kullandığımızda, lise 1 de alsak üniversite ile 8 sene kullanıyoruz. 50 sene daha bilgisayar kullansan ve 10 senede bir işletim sistemi için 200 lira versen 1000 lira işletim sistemine gider. Hele azure ve visual studio kullansan varya ...
Öğrenciye windows vermesen zaten korsan yükleyecek ama sen ona orjinali verince içine işliyor. 200 daha vereyim diyor. Yoksa neden versin ki.

DreamSpark ile alınan Windows 8.1 geçiş yapma şansın yok. Ancak DreamSpark Windows 10 verecektir. Beklemenizi öneririm. Gelmesi çok fazla sürmez.

Dream Spark premium hesabı olanlar zaten normal Windows 8.1 Pro aldıkları için 10'a geçebiliyorlar ama normal hesapla Windows Embedded 8.1 Industry Pro alanlar şu an için geçiş yapamıyor. Dream Spark premium hesabı almanın bir yolunu bulmak lazım. Bildiğim kadarıyla sadece mühendislik fakültelerine veriliyor premium hakkı.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı