Nasıl Dreamspark'da Windows10 yok?Aynen öyleymiş biraz daha bakınca daha önce açılan bir konuyu gördüm ve yükseltemeyeceği mi anladım.Bu konuda yazıyor :
Windows 10 Rezerve ve Yükseltme: Sıkça Sorulan Sorular
S: Windows Embedded 8.1 Indusrty Pro anahtarımı rezerve ettirirsem Windows 10'na yükseltebilir miyim?
C: Hayır, yükseltemezsiniz. Microsoft Embedded sürümü işletim sistemlerine yükseltme seçeneğini vermemektedir. Sizler de benim gibi Dreamspark'ın Windows 10 sürümünü yayınlamasını bekleyeceksiniz.
Bende sahte kuracağım o zaman
Peki bu premium üyelik nasıl alınıyor bilginiz var mı?
Üniversite öğrencileri premium üyelik alabiliyor mu arkadaşlar ?
Arkadaşlar yeni konu açmaya üşendim o yüzden buradan windows ile ilgili bir soru soracağım.
Ben bilgisayarı topladım windows 10 kurmak istiyorum fakat windows a verecek param kalmadı. Dreamsparkdan windows 8.1 alabiliyorum ama windows 10 alamıyorum. Windows 10 u crackli kurdum diyelim o zamanda güncellemeler falan gelecek onları yapamayacağım. Ne yapmalıyım sizce ?
Ben abimin üyeliğiyle aldım İstanbul Üniversitesinde okuyor onda yok. Sadece Windows 8.1 var. Büyük ihtimalle premium üyelikler alabiliyor windows 10. Almak bedavaysa tanıdık bulup onun adına alabilirim de. Ne yapacağımı bilmiyorum.Nasıl Dreamspark'da Windows10 yok?
Eki Görüntüle 116128
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.