Dreamspark'a Windows 10 Gelene Kadar Windows 10 İnsider Kullanmak

PCKurdu1903

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Adana
Merhabalar,

Dreamspark kullanıcısıyım ve şuan lisanslı olarak Windows 8.1 kullanıyorum, henüz Windows 10'a geçemedik maalesef. Ben Windows 10'u ciddi anlamda merak ediyorum ve kullanmak istiyorum, sizce Dreamspark'a Windows 10 gelene kadar Windows 10'u Insider yani geliştirici olarak kullanmak mantıklı mı?

Bu konuyu ciddi ciddi gerçekleştirmek istiyorum, fikir mantıklı geliyor bana.

Konu güncel.

Ama sadece ingilizce var.
Ekran Alıntısı.JPG

Bildiğim kadarıyla Windows 10.0 sürümü bu. Buda şuna işarettir ki Windows 10 güncelleme alacak ve Windows 8.1 gibi bir tam kararlı sürüme ulaşacak. Şimdi Windows 10 kullanmak pek akıl işi değil. Çünkü sosyal birçok kullanıcının Windows 10 ile problemler yaşadığı konularıyla doldu. Hemde yeni Windows'un çıktığı günde. Bence Dreamspark versiyonu çıkana kadar tam kararlı Windows 8.1 kullanı.

Öncelikle Bilgisayarınızın imajını alın.(Acronis True İmage programını kullanabilir veya forumda yedekleme konularına bakabilirsin)
Windows 8.1 Veri Yedekleme ve Geri Yükleme Rehberi - Technopat
Daha sonra Windows 10'a yükseltebilirsiniz. Ben Dreamspark Premium kullanıcısıyım. Lisans ile herhangi bir sorun yaşamadım.Windows 10'u Yeni yükledim Windows Etkin. İlerleyen zamanlarda da bir sorun oluşmayacaktır.

Uludağ Üniversitesinin premium dreamspark kullanabiliyormu ? Ablam orda okuyor biraz araştırdım bulamadım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı