Dreamweaver ile sadece kod kullanarak form yapmak

batuhan3707

Hectopat
Dreamweaver'da sadece kod kullanarak fotoğraftaki formun aynısını yapmam gerekiyor. Ama ben Dreamweaver kullanmayı bilmiyorum. Bana yardımcı olabilecek biri var mı aranızda?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2019-06-14 at 12.47.33 PM.jpeg
    131,3 KB · Görüntüleme: 69
Hocam çok özür dilerim ama internet hem yazılı hem görüntülü kaynak dolu bu konu hakkında. Lütfen baktım ama bulamadım falan yazmayın.
LİNK

Hocam çok özür dilerim ama internet hem yazılı hem görüntülü kaynak dolu bu konu hakkında. Lütfen baktım ama bulamadım falan yazmayın.
LİNK
Attığım görseldeki formu sadece kod kullanarak yapmam gerekiyor. İnternette de sadece form kısmını anlatan yerler var. Benim attığım fotoğrafta üst köşelerdeki yuvarlak şekiller, formun üst tarafındaki logo, nav, slider kısmı, alt tarafındaki şekil ve içindeki footer yazılarını nasıl yapmam gerektiğini bulamadım.

Div etiketini araştırırsanız sorununuz çözülür. Sayfayı hayali bölümlere ayırırsınız sonra oraya ister footer ister yuvarlak şekiller koyarsınız.

Div etiketini araştırırsanız sorununuz çözülür. Sayfayı hayali bölümlere ayırırsınız sonra oraya ister footer ister yuvarlak şekiller koyarsınız.
Dreamweaver'la ilgili hiçbir şey bilmiyorum Aynı zamanda nereden başlıyacağımı da bilmiyorum. Kaldım böylece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…