batuhan3707
Hectopat
Aynen staj ödevi. İnternette baktım da pek bi şey bulamadım. Pazartesiye kadar yapmam gerekiyor da yazan yok hiç kaldım böyle.Bende bir merak oluştu, kod yazmayı bilmeyen birine bu görevi kim yükledi, ödev filan mı ?
Attığım görseldeki formu sadece kod kullanarak yapmam gerekiyor. İnternette de sadece form kısmını anlatan yerler var. Benim attığım fotoğrafta üst köşelerdeki yuvarlak şekiller, formun üst tarafındaki logo, nav, slider kısmı, alt tarafındaki şekil ve içindeki footer yazılarını nasıl yapmam gerektiğini bulamadım.Hocam çok özür dilerim ama internet hem yazılı hem görüntülü kaynak dolu bu konu hakkında. Lütfen baktım ama bulamadım falan yazmayın.
LİNK
Dreamweaver'la ilgili hiçbir şey bilmiyorumDiv etiketini araştırırsanız sorununuz çözülür. Sayfayı hayali bölümlere ayırırsınız sonra oraya ister footer ister yuvarlak şekiller koyarsınız.
Dreamweaver'la ilgili hiçbir şey bilmiyorumAynı zamanda nereden başlıyacağımı da bilmiyorum. Kaldım böylece.
Hocam bu biraz ağır oldu sanki herkes herşeyi bilmez öğrenmelidir, Yardımcı olursak daha iyi olur gibiOkumayın siz bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.