Drift L alınır mı?

Hocam vitesli sürmek rahat gelmiyordu pek sınavda bile bir tık zor geçtim (A1) ve fren yapması ayakla olduğu için scootera göre zor geliyor. Ama sınavda vitesi atınca hızın artması falan zevkli gelmişti Max 2. vitese atarak ilerledim. Sence vitesli alırsam alışır mıyım? Motoru işe gidip gelmek için kullanacağım. 0 Drift L ucuz geliyor ama sorunları var bilemedim.

Ne kadar fiyat farkı var?

Drift yeni serisi çift katalizörle geliyormuş sesi hiç yok. Xmax Drift L'den hızlıdır Arada 25-30 bin TL var ise Drift al bence ama Raider de iyidir.

Drift yeni serisi çift katalizörle geliyormuş sesi hiç yok. XMAX Drift L'den hızlıdır arada 25-30 bin TL var ise drift al bence ama Raider de iyidir.

Raider'da parça yok diyorlar o doğru mu bilmiyorum. Vallahi arkadaş diyordu alsakmı falan ben biraz kötüledim Çin motor vs diye ama sonunda alacağım muhtemelen

Raider'da parça yok diyorlar o doğru mu bilmiyorum. Vallahi arkadaş diyordu alsakmı falan ben biraz kötüledim Çin motor vs diye ama sonunda alacağım muhtemelen
Parça sorunu hiç duymadım bence olmaz da zaten piyasada çok tutulan bir motor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…