Drift L alınır mı?

Bana sorarsan scooter mükemmel bir rahatlık, ben de 350CC'lik bir Max'i scooter kullanıyorum. Bahsettiğin modellerde kaza yapmazsan parça konusunda sorun yaşamazsın, kaza yaparsan da 1-2 parçayı birkaç ay bekleme durumun olabilir ama o süre zarfında motoru sürmene engel olmaz. Ben kesiciye sokup piyasa yapacağım diyorsan viteslilere bak derim, jupiter 125 ile artçın daha rahat edecektir sem de daha rahat edersin diye düşünüyorum.

Hocam vitesli sürmek rahat gelmiyordu pek sınavda bile bir tık zor geçtim (A1) ve fren yapması ayakla olduğu için scootera göre zor geliyor. Ama sınavda vitesi atınca hızın artması falan zevkli gelmişti Max 2. vitese atarak ilerledim. Sence vitesli alırsam alışır mıyım? Motoru işe gidip gelmek için kullanacağım. 0 Drift L ucuz geliyor ama sorunları var bilemedim.

TVS Raider'da düşünmüyor değilimde aralarında ciddi bir fiyat farkı var ama o farka değecek mi?

Ben babamın NMAX'ini sürüyordum ama aramız bozulduğu için vermiyor artık. 17 yaşındayım bende liseden erken mezun oldum ve çalışıyorum. Ama toplu taşıma ile işe gidip gelmek çok zor İstanbul gibi bir şehirde bu yüzden kendi motorumu düşündüm sizin gibi.
Ne kadar fiyat farkı var?

Hocam Drift L sıfırı 65'e de var 85'e de ne fark var aralarında. TVS Raider minimum 90 95 arası. Bir de ailem biraz sıkıntılı Drift L spor durduğu için korkuyorlar onun yerine XMAX alabilsem bile kabuller çok garip bir durum😀
Drift yeni serisi çift katalizörle geliyormuş sesi hiç yok. Xmax Drift L'den hızlıdır :D Arada 25-30 bin TL var ise Drift al bence ama Raider de iyidir.

Drift yeni serisi çift katalizörle geliyormuş sesi hiç yok. XMAX Drift L'den hızlıdır :D arada 25-30 bin TL var ise drift al bence ama Raider de iyidir.

Raider'da parça yok diyorlar o doğru mu bilmiyorum. Vallahi arkadaş diyordu alsakmı falan ben biraz kötüledim Çin motor vs diye ama sonunda alacağım muhtemelen 😀

Technopat Haberler

Geri
Yukarı