Çözüldü Drift L ile rev matching nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Saarkadaş

Hectopat
Daha fazla  
Drift L kullanıyorum. 1 sene scooter kullanmıştım, ondan önce vitesli tecrübem yoktu. Yalnız bu vites küçültme işinde çok motor frenine maruz kalıyorum. Şu tev matching denen şeyi yapmama rağmen yine oluyor. Tam nasıl yapıyoruz ve bu YouTube'dakilerin çoğu yüksek CC ile yapıyor, ben aynısını yaptığımda yine bir motor freni ile karşılaşıyorum.

Verdikten sonra bıraktığımda yine öne atıyor. Az mı veriyorum?

Az veriyor olabilirsiniz, hız devir oranına dikkat etmeniz gerekir. Ayrıca debriyajı sert bir şekilde bırakmayın, o da öne atar sizi.

Çözüm
Az veriyor olabilirsiniz, hız devir oranına dikkat etmeniz gerekir. Ayrıca debriyajı sert bir şekilde bırakmayın, o da öne atar sizi.

Öne atar derken yani motor freni uyguluyor debriyajı çektim gazı verdim aynı anda vitesi düşülttüm ve debriyajı bıraktım sıra böyle değil mi?

Motor freni aslında motor için öyle aşırı zararlı bir şey değil, en fazla uzun süre yüksek devirde motor freni yapılırsa yağ basıncı ve sıcaklık yükselir. Sert vites düşürüp motoru çok bağırtmamaya bakın hocam. Normal günlük sürüşte ve vites küçültmelerinde motor frenini kullanmak yeni motor için güvenli.

Bir de hocam bayiden getirirken 2 3 defa 6 bin deviri geçtim kaldırırken, sorun olur mu?

Ha bir de bu rev matchingteki en son debriyajı bırakmada yavaş mı bırakayım hızlı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…