Honda'da kampanya var 30 bin peşinat 12 ay karta vade farksız taksitle diyor veriyorlar bence aşırı mantıklı DİO almak Çin malı motora para vermekten düşün bir derim.
Pesin odeme yapicak param olmadigi icin mondial bakiyordum zaten, bayiden bayiye fark olabilir mi, baska bi yere daha sorsam 75000 deme ihtimali var mi cunku kime sorsam o motor bayilerde 70'e satiliyor diyolar.
Pesin odeme yapacak param olmadigi icin Mondial bakiyordum zaten, bayiden bayiye fark olabilir mi, baska bir yere daha sorsam 75000 deme ihtimali var mi cunku kime sorsam o motor bayilerde 70'e satiliyor diyorlar.
oyleyse burada bulamiyorum adamin cektigi fiyat bu, drift l ikinci eli kolay satilir diyolar hep, daha ucuz olup ikinci el piyasasi iyi olan motor var mi, yoksa direkt ikinci el mi bakmaliyim?
oyleyse burada bulamiyorum adamin cektigi fiyat bu, drift l ikinci eli kolay satilir diyolar hep, daha ucuz olup ikinci el piyasasi iyi olan motor var mi, yoksa direkt ikinci el mi bakmaliyim?
hocam temizligini anlayacak deneyimim yok ki, pesin yok su anda ama mesela bi drift l ikinci el alcagimi varsaysak ne kadar maksimum fiyat vermem gerekir
hocam temizligini anlayacak deneyimim yok ki, pesin yok su anda ama mesela bi drift l ikinci el alcagimi varsaysak ne kadar maksimum fiyat vermem gerekir