Drift L maliyeti ne kadar olur?

Honda'da kampanya var 30 bin peşinat 12 ay karta vade farksız taksitle diyor veriyorlar bence aşırı mantıklı DİO almak Çin malı motora para vermekten düşün bir derim.

Hocam zaten tvs raider 85kya sıfır alınıyor. 85k çok gelirse sarı sitede temiz 2000-3000 kmde 50-60kya bulunuyor. Yardımcı olabilirim.
Pesin odeme yapicak param olmadigi icin mondial bakiyordum zaten, bayiden bayiye fark olabilir mi, baska bi yere daha sorsam 75000 deme ihtimali var mi cunku kime sorsam o motor bayilerde 70'e satiliyor diyolar.

Pesin odeme yapacak param olmadigi icin Mondial bakiyordum zaten, bayiden bayiye fark olabilir mi, baska bir yere daha sorsam 75000 deme ihtimali var mi cunku kime sorsam o motor bayilerde 70'e satiliyor diyorlar.

Senetle alındığında hiçbir zaman peşin fiyatı aynı olmaz adam satarken 2 defa kar edip satıyor.

Bayiler kafasına göre takılıyor serbest piyasa hocam İzmir 36 taksit kadar satanlar bile var.
oyleyse burada bulamiyorum adamin cektigi fiyat bu, drift l ikinci eli kolay satilir diyolar hep, daha ucuz olup ikinci el piyasasi iyi olan motor var mi, yoksa direkt ikinci el mi bakmaliyim?

oyleyse burada bulamiyorum adamin cektigi fiyat bu, drift l ikinci eli kolay satilir diyolar hep, daha ucuz olup ikinci el piyasasi iyi olan motor var mi, yoksa direkt ikinci el mi bakmaliyim?
İkinci el temiz bakın hocam. Peşin için bütçeniz nedir?

hocam temizligini anlayacak deneyimim yok ki, pesin yok su anda ama mesela bi drift l ikinci el alcagimi varsaysak ne kadar maksimum fiyat vermem gerekir
60kya sıfır var şuan ilanda mesela. 60 kmde daha. 70k bütçeyle sıfırdan farksız 100-200 kmde alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…