Drift L maliyeti ne kadar olur?

Çok var tabii de konu sahibi ısrarla drift l dedi. O yüzden bu motoru söyledim.
israr etmiyorum daha ucuz varsa olur da bu alinabilecek en ucuz ideal motor sanirim, butce biraz dustugunde naked goremiyorum scooter ve cgler var sadece, ikinci el piyasasi drift l gibi elden kolay cikacak scooter vs var midir daha uygun, cg olmasin yeter tercihim naked olur ama scooterlara dusucem sanirim butceden dolayi, ikinci eli taksitle alamiyorum sonucta. mesela bayiden sifir tvs jupiter 110 alsam kolay satabilir miyim?

israr etmiyorum daha ucuz varsa olur da bu alinabilecek en ucuz ideal motor sanirim, butce biraz dustugunde naked goremiyorum scooter ve cgler var sadece, ikinci el piyasasi drift l gibi elden kolay cikacak scooter vs var midir daha uygun, cg olmasin yeter tercihim naked olur ama scooterlara dusucem sanirim butceden dolayi, ikinci eli taksitle alamiyorum sonucta. mesela bayiden sifir tvs jupiter 110 alsam kolay satabilir miyim?
Kolay satamazsın. Tvs raider almanı öneriyorum. İkinci el peşin veya taksitliyse de 110kya sıfır alabilirsin.

125 cc sınıfında favorilerimden. Tam bir f/p canavar. Satması kolay. Parçası ucuz. Bloğu kaliteli.

@siradanbirmotorcu

1762426144584.png

Biraz bakındım bunlar denk geldi. Pazarlıkla 100.000'e alamaz mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı