Drift L marş basmıyor

Kadir Berat

Decapat
Daha fazla  
Ben Mondial Drift L markalı bir motora sahibim. Motoru alalı henüz 2 ay bile olmadı. Her gün az çok kullanıyorum ve 1300 km yaptım. Şöyle bir sıkıntım var: Motoru uzun süre park halinde bıraktıktan sonra (5-6 saat) marş basmıyor. Bazen zorlayınca çalışıyor, bazen ise yokuş aşağı vurdurmak zorunda kalıyorum. Motorlarla pek aram yoktur. Videoyu da ekleyeceğim, yardım ederseniz mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ederim. Ürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Akünüz bitmiş olabilir, şehir içi ve yavaş kullanımlar hem motorun elektroniğine güç sağlamak hem de aküyü şarj etmek için yetersiz kalabiliyor.
Drift L bir çok kronik elektronik arızaya sahip ama en güçlü ihtimal akü gibi görünüyor, sonrasında bir üstteki arkadaşın bahsettiği marş motoru da olası bir ihtimal.

Bi video atarsanız motor ustası bir arkadaşım var videoyu göstere bilirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir video atarsanız motor ustası bir arkadaşım var videoyu gösterebilirim.

Paylaştım.

Motora bı kere bile tayzikli su değdirmedim

Bilmiyorum kral videda attım bir bakar misin?

Yapabileceğin en iyi şey aküyü değiştirmek. Akün zayıf bence. Statör aküyü şarj ediyor mu diye kontrol ettir bence. Aktif kullanıyormuşsun çünkü.

Akünüz zayıf hocam.

Ben bu motoru alalı daha 2 ay olmadan nasıl zayıflar anlamış değilim servisine götürsem ücretsiz değişim yaparlarmi yoksa bana bahane bulup ücret isterler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…