Drift L vs RK125S

Rk125s 11.26 beygir iken Drift L 10 ile 8 beygir arası demişler aralarinda aşırı bir fark yok gibi geldi bana RK125s çok az daha torklu aradaki 7 bin liraya değer diyorsan RK125s al hem kilometresi daha az yoksa Drift L geç.

Ayrıca bunada bak:

Drift L daha önce sürdüm, artçıyla yokuş çıkmıyor neredeyse; tatmin etmedi beni. RK125S tecrübem olmadı; hangisini almak mantıklı?
İlanlar yanımdaymış direk :D Bende ereğlideyim.

Drift ilanında tutarsızlık var bazı fotoğraflar yeni bazıları eski. 2 ilan için yorum yapamıyorum arkadaş açıklamaya telefondan arayın demiş bu tarz insanlara zaten tilt oluyorum ben niye seni aramak zorundayım motorla ilgili bilgi almak için.

RK125s 11.26 beygir iken Drift L 10 ile 8 beygir arası demişler aralarinda aşırı bir fark yok gibi geldi bana RK125s çok az daha torklu aradaki 7 bin liraya değer diyorsan RK125s al hem kilometresi daha az yoksa Drift L geç.

Ayrıca bunada bak:

Hocam drift ilanı 50bin RK125s 55 bin TL olarak son fiyat aldım. Ayrıca attığınız ilan hatayda zonguldağa getirmem masraflı olur.

İlanlar yanımdaymış direk :D bende ereğlideyim.

Drift ilanında tutarsızlık var bazı fotoğraflar yeni bazıları eski. 2 ilan için yorum yapamıyorum arkadaş açıklamaya telefondan arayın demiş bu tarz insanlara zaten tilt oluyorum ben niye seni aramak zorundayım motorla ilgili bilgi almak için.

Arkadaş Drift L olan fotoğrafları rastgele koymuş demek ki. Bir de dişli değiştirmiş motorun torku ölmüştür diye düşünüyorum doğru mu?

İlanlar yanımdaymış direk :D bende ereğlideyim.

https://shbd.io/s/KJC9OeMg bir de bu var 12bin kmde ama.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı