Drift L daha önce sürdüm, artçıyla yokuş çıkmıyor neredeyse; tatmin etmedi beni. RK125S tecrübem olmadı; hangisini almak mantıklı?
Son düzenleyen: Moderatör:
İlanlar yanımdaymış direkDrift L daha önce sürdüm, artçıyla yokuş çıkmıyor neredeyse; tatmin etmedi beni. RK125S tecrübem olmadı; hangisini almak mantıklı?
RK125s 11.26 beygir iken Drift L 10 ile 8 beygir arası demişler aralarinda aşırı bir fark yok gibi geldi bana RK125s çok az daha torklu aradaki 7 bin liraya değer diyorsan RK125s al hem kilometresi daha az yoksa Drift L geç.
Ayrıca bunada bak:
İlanlar yanımdaymış direkbende ereğlideyim.
Drift ilanında tutarsızlık var bazı fotoğraflar yeni bazıları eski. 2 ilan için yorum yapamıyorum arkadaş açıklamaya telefondan arayın demiş bu tarz insanlara zaten tilt oluyorum ben niye seni aramak zorundayım motorla ilgili bilgi almak için.
İlanlar yanımdaymış direkbende ereğlideyim.
Drift ilanında tutarsızlık var bazı fotoğraflar yeni bazıları eski. 2 ilan için yorum yapamıyorum arkadaş açıklamaya telefondan arayın demiş bu tarz insanlara zaten tilt oluyorum ben niye seni aramak zorundayım motorla ilgili bilgi almak için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.