Drift problemi başlayan Xbox 9. nesil gamepad değiştirilmeli mi tamir mi edilmeli?

Salvador17

Decapat
Daha fazla  
2 yıl kadar önce 1800 TL'ye Amazon Almanya'dan 9. nesil Xbox gamepad almıştım. Dün akşam kolda drift problemi başladı. Testini de yaptım, drift problemi gösteriyor. Amazon, ücret iadesi yapabileceğini belirtti. Aynı zamanda Microsoft ile de görüştüm; garanti kapsamında Almanya'ya ücretsiz olarak gönderim sağlayıp tamir ya da değişim için serviste yardımcı olabileceklerini söylediler. Ayrıca PS'te kullandığım 2 adet DualSense kolu var, ürün gelene kadar (PS kolunu sevmesem de) DualSense ile idare edeceğim.

Sormak istediğim ücret iade alıp daha kaliteli bir gamepad mi alayım, yoksa servise mi göndereyim?

Alabileceğim oyun kolları:
GameSir Cyclone 2.
Razer Wolverine V2 Chroma.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 yıl kadar önce 1800 TL'ye Amazon Almanya'dan 9. nesil Xbox gamepad almıştım. Dün akşam kolda drift problemi başladı. Testini de yaptım, drift problemi gösteriyor. Amazon, ücret iadesi yapabileceğini belirtti. Aynı zamanda Microsoft ile de görüştüm; garanti kapsamında Almanya'ya ücretsiz olarak gönderim sağlayıp tamir ya da değişim için serviste yardımcı olabileceklerini söylediler. Ayrıca PS'te kullandığım 2 adet DualSense kolu var, ürün gelene kadar (PS kolunu sevmesem de) DualSense ile idare edeceğim.

sormak istediğim ücret iade alıp daha kaliteli bir gamepad mi alayım, yoksa servise mi göndereyim?

alabileceğim oyun kolları:
GameSir Cyclone 2.

Ben olsam iade alıp Cyclone 2 alırdım.

Sormak istediğim ücret iade alıp daha kaliteli bir gamepad mi alayım, yoksa servise mi göndereyim?

Alabileceğim oyun kolları:
GameSir Cyclone 2.
Ücret iadesi al harikaymış 2 sene sonra dahi öyle bir şey sunmaları.
Xbox kolu fiyatını asla hak etmiyor.

Ya da sıfır ürünle değişimi yapıp geleni satıp alsam mı?
Uğraşmaya değmez bence hocam. Gelecek olan ürünü kaça satacaksınız ki. Şu an baktım kutulu garantili ürünleri 1800-1900 e yazmışlar ilan haftalardır duruyor. O fiyata bile satılmıyor demek ki.

Bence para iadesi alın bu ürün 3 bin lira. Eğer stoğa geldiğinde gene 3 bin olursa ve iyzico + parolapara kombosu yapabiliyorsanız yapıp bunu alın. Bu bütçede en iyi seçenek.

Ya da beklemeyip cyclone 2 de alınabilir.

Peki mevcut xbox kolu ile GameSir Cyclone 2 arasında çok bir fark var mı üstüne 1k vermeye değer mi ya da değişim yaptırıp kullanayım mı?

Evet çok fark var. Konularıma bakarsanız tek tek sıraladım tüm farklarını görebilirsiniz oradan
Konu linkini yazabilir misin hocam göremedim profilinde

Konu linkini yazabilir misin hocam göremedim profilinde
Buldum makale kısmındaymış, peki ikisini de kullanmış biri olarak boyut açısından bir fark var mı? Eller biraz küçük benim Xbox kontrolcüsü tutuş ağırlık olarak tam geliyor, cylonce 2 nasıl olur?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı