AdvocateD
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Hall effect olmayan 3. parti Çin malı gamepad yok gibi bir şey zaten. Onlardan aldıktan sonra drift problemi olmaz. Malzeme kalitesi işi de göreceli biraz. Kolu duvardan duvara vuran adama Vader 5 Pro da dayanmaz yani. Ama fiyatına göre de malzeme kalitesi değişiyor tabi. 1500 TL'lik üründen 6-7k lık gamepadin malzeme kalitesi beklenemez.Neye göre daha iyi hocam? Teknoloji olarak hall effect olduğu için mi diyorsunuz? Yoksa malzeme kalitesi, ergonomi, konfor vs bu alanlarda da iyi mi?
Ben de gamepad arıyorum da alacağım ürünün malzeme kalitesinin de iyi olmasını istiyorum xbox veya ps4-5 gamepadlerine göre. Fakat herkes hall effect falan diyor hiç malzeme kalitesi konfor falan bu açılardan bahsetmiyor.
Kardeşim 1 yıldan fazladır bu alttakinin EasySMX markalı olanını kullanıyor. Şimdi bakarsan 1400 TL'lik gamepad ama kardeşim sürekli EA FC'de ve hayatsız gibi oynuyor ama hiç bir sorun yaşamadı. Ama ondan önce 3 tane özel üretim Xbox 9. nesil gamepad kullandık 2 tanesi LB tuşundan kırıldı diğeri de drift yapmaya başladı. Aynı şekilde dualsense aldık bunun üstüne o da 4-5 ay geçmeden drift yapmaya başladı.
Şimdi bakarsak hangisi daha kaliteli? Microsoft ve Sony'nin çabuk bozulsun da yenisini satalım dediği gamepadler mi yoksa Çinlilerin ucuz ve nispeten uzun ömürlü gamepadleri mi?