Drive'da eski dosyalar nasıl silinir?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba bugün Drive'a gireyim dedim ve bir de ne göreyim, 5 yıl önceki dosyalar hala orada. Yanındaki 3 noktaya basıyorum ve sil işareti çıkmıyor. Ve şu ana kadar hiç Drive kullanmadım ve bunlar pek sağlıklı dosyalar değil. Bunları nasıl yok edebilirim ve bunlar benim yeni bilgisayarıma geçer mi? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi drive servisinden bahsediyorsunuz?
One drive bahsediyorsanız temiz kurulum sırasında size soruyor. One drive kullanmak istemediğinizi belirtebilirsiniz. Temiz kurulum işlemi bittiğinde kaldırabilirsiniz.

Hangi drive servisinden bahsediyorsunuz?
One drive bahsediyorsanız temiz kurulum sırasında size soruyor. One drive kullanmak istemediğinizi belirtebilirsiniz. Temiz kurulum işlemi bittiğinde kaldırabilirsiniz.
Yok PC den kaldırıyorum zatende telefondaki Drive sildim zaten. Ama burada 5 yıllık virüslü dosyalar varmış bu drive ben silmeden bu dosyaları PC me indirir mi?

Dediğim gibi temiz kurulumdan sonra sağ altta One drive simgesi çıkar. Size sormadan herhangi bir dosya indirmesi yapmaz. Silemediğiniz dosyaları ise Microsoft ile iletişime geçerek kaldırtabilirsiniz. Zararlı olduklarını belirtmeyi unutmayın.

Dediğim gibi temiz kurulumdan sonra sağ altta One drive simgesi çıkar. Size sormadan herhangi bir dosya indirmesi yapmaz. Silemediğiniz dosyaları ise Microsoft ile iletişime geçerek kaldırtabilirsiniz. Zararlı olduklarını belirtmeyi unutmayın.
Silmeyi başardım bir de androidden anlıyorsanız bir konum var indirilen dosyalar nereye gider diye bir bakar mısınız lütfen?

Telefonların işletim sistemleri konusunda pek bir bilgim yok.
Genelde telefon üreticileri Android bağımsız kendi dosyalarını hazırlıyor diye biliyorum.
Telefonda bulunan uygulamaları biraz kurcalamanızı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı