- Makaleler
 - 1

Evet olur.
Neye göre evet olur?
Beş para etmez bir uygulama Windows kendisi zaten indiriyor ek olarak Java ve DirectX indirmen yeterli olur. WHQL ise ekran kartı sürücüsü.
Evet olur.
Ben sorun olur demek istedim.Neye göre evet olur?
Beş para etmez bir uygulama Windows kendisi zaten indiriyor ek olarak Java ve DirectX indirmen yeterli olur. WHQL ise ekran kartı sürücüsü.
Hocam WHQL nedir?Neye göre evet olur?
Ne tür bir sorun çıkartıyor merak ettim.Formattan sonra Driver Easy ile güncelleme yapıyorum bugüne kadar bir sorun yaşamadım.Siz ne tür bir sorunla karşılaştınız.Yüklerseniz sonuçlarına katlanacaksınız. Yüklemeyin, lütfen.
Ne tür bir sorun çıkartıyor merak ettim. Formattan sonra driver easy ile güncelleme yapıyorum bugüne kadar bir sorun yaşamadım. Siz ne tür bir sorunla karşılaştınız.
Ben sorun olur demek istedim.
O nedir?
Allah allah ilginç.Ben bir sorunla karşılaşmadım.Disk okuma hızım 10 MB'a düştü. Grafik sürücülerim oyunları bile açmıyordu üstüne internet bile yoktu. Tek çarem format atmaktı.
Şanslısınız.Allah allah ilginç.Ben bir sorunla karşılaşmadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.