Driver Booster interneti bozdu

UygarBatin

Centipat
Daha fazla  
Herkesin kızacağını biliyorum. Evet haklısınız da ben gittim bir arkadaşın gazıyla o Driver Boost denen uygulamayı indirdim. Yok driverları güncelledim ve ne oldu? Tahmin edin Ethernet yani internetim gitti. Ben bunu nasıl halledeceğim? Format atmak istemiyorum. Allah rızası için yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkesin kızacağını biliyorum. Evet haklısınız da ben gittim bir arkadaşın gazıyla o Driver Boost denen uygulamayı indirdim. Yok driverları güncelledim ve ne oldu? Tahmin edin Ethernet yani internetim gitti. Ben bunu nasıl halledeceğim? Format atmak istemiyorum. Allah rızası için yardım edin.

Hocam aygıt yöneticisine girin, internet bağdaştırıcılarından sürücünüzü bulun sağ tıklayıp özellikler deyin. Donanım kimliği olacak sürücünün onu bize atın.

Herkesin kızacağını biliyorum. Evet haklısınız da ben gittim bir arkadaşın gazıyla o driver Boost denen uygulamayı indirdim. Yok driverları güncelledim ve ne oldu? Tahmin edin Ethernet yani internetim gitti. Ben bunu nasıl halledeceğim? Format atmak istemiyorum. Allah rızası için yardım edin.

Uygarcığım sistemin Windows 10 üstünde bu yüzden sürücüleri güncelleme gerek yok sadece ekran kartını güncellesen yeter ve şey yap aygıt yöneticisine gir ağ bağdaştırıcılarından Ethernet kablosunu seçip sağ tıklayıp aygıtı sil de restart at düzelmesi lazım.

Bir de düzeldiği zaman cevap yazarsan sevinirim.

Hocam özellikler dedimde donanım kimliği tam olarak nerede.

Hocam dediğimi yaptınız mı? Yaptığınız zaman Ethernet sürücünüz sıfırlanmış olacak ve Driver Booster'in yanlış kurulumu gitmiş olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uygarcığım sistemin Windows 10 üstünde bu yüzden sürücüleri güncelleme gerek yok sadece ekran kartını güncellesen yeter ve şey yap aygıt yöneticisine gir ağ bağdaştırıcılarından Ethernet kablosunu seçip sağ tıklayıp aygıtı sil de restart at düzelmesi lazım.

Bir de düzeldiği zaman cevap yazarsan sevinirim.
Maalesef ban yedim o yüzden yazamadım
Hocam dediğimi yaptınız mı? Yaptığınız zaman Ethernet sürücünüz sıfırlanmış olacak ve Driver Booster'in yanlış kurulumu gitmiş olacak.
Yaptım fakat da işe yaramadı bunu driver boostu sildikten sonramı yapmam gerek bide öyle deneyeceğim

Ayrıntılar diyin sonra donanım kimliğini seçin.
Realtek PCIe GbE Family Controller.

yok hocam olmadı

Tamamdır sorunu çözdüm.

Hocam dediğiniz şeyi yaptıktan sonra modemden Ethernet girişinizi değiştirmeniz gerekiyor, yani atıyorum LAN1 den LAN2 ye alacaksınız kabloyu. Kısacası bende böyle oldu yardımınız için teşekkürler.

Son düzenleme:
Maalesef ban yedim o yüzden yazamadım.

Yaptım fakat da işe yaramadı bunu driver Boost'u sildikten sonramı yapmam gerek bir de öyle deneyeceğim.

Realtek PCI-e GBE Family Controller.

Yok hocam olmadı.

tamamdır sorunu çözdüm.

Hocam dediğiniz şeyi yaptıktan sonra modemden Ethernet girişinizi değiştirmeniz gerekiyor, yani atıyorum lan1'den lan2'ye alacaksınız kabloyu. Kısacası bende böyle oldu yardımınız için teşekkürler.

Rica ederim eski dost.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı