Kullanıcı geri yükleme noktası oluşturmadıysa bu yol işe yaramaz. Temiz kurulum her açıdan daha iyi.
O yüzden "varsa" yazdım.Kullanıcı geri yükleme noktası oluşturmadıysa bu yol işe yaramaz. Temiz kurulum her açıdan daha iyi.
Driver booster gibi bir virüs yazılımı bir insan kendi hür iradesiyle nasıl bilgisayarına kurabilir anlamıyorum.Sebebi DriveBooster denen dandik yazılımının gereksiz ne olduğu belli olmayan uygulamaları ve yanlış sürücüleri kurması. Tüm sürücüleri kaldırın ve manuel olarak tekrar kurun. Windows 10-11 kullanıyorsanız zaten Windows kendi kuruyor sürücüleri neden böyle bir yola başvurdunuz anlamadım. Ama tavsiyem temiz kurulumu internetsiz olarak yapın. Allah bilir o dandik program daha neler kurdu... Sisteminizi belirtirseniz sürücüleri tek tek paylaşalım. Manuel olarak kurabilirsiniz tüm sürücüleri.
O kadarla kalsa yine iyi. En az 3-4 program da ekstra hediye.Driver booster gibi bir virüs yazılımı bir insan kendi hür iradesiyle nasıl bilgisayarına kurabilir anlamıyorum.
Programın hediyeside varmış beyler. Tıklayınca hediye olarak bilmem ne toolbar hediye ediyor
Eki Görüntüle 1725059
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.