Driver Booster Kullanmalı mıyım?

• Konuyu başlatan 196132
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 6.539

196132

Kilopat
Makaleler
1
Driver Booster'ı eski bilgisayarımda kullanırdım, tek sorun yaşamadım. Ama şimdi yeni bilgisayar diye, kıyamıyorum. Onu sadece indirip ve taratıp, gerekli her şeyi öğrenip, kıyıya not alıp, sonra o programı silip, kendim el ile yükleme yapsam bir sorun olur mu? Bulamadığım sürücüde ise size, burada konu açsam yardımcı olur musunuz?

Bence kullanmalısın. Programı bir buçuk senedir kullanıyorum kötü bir yanını görmedim. Tek tıkla bütün driverlarımı güncelleyebiliyorum.

Aslında eksik sürücülere ordan bakıp kendin manuel yükleyebilirsin/kontrol edebilirsin.

Ben ilk format attığımda kullandım. Bir sürü sürücü kurdu. Zarar olarak sadece Ethernet Driver'ı yanlış kurmuştu ve silip MSI'ın sitesinden indirip sorunu çözdüm. Tabiiki sonradan sildim gereksiz yer kaplamasın diye. 1 kerelik kurup kaldırırsanız daha iyi olur diye düşünüyorum.

Ben bir süredir, kullanıyorum. Yanlış sürücü ve eksik sürücü bulma gibi bir durum yaşamadım hiç.
Çok memnunum. Tavsiye ediyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı