Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 1 Temmuz 2021 #1 Merhaba, bilgisayara Driver Booster adlı bir program kurdum fakat bu bilgisayarımı kötü yönde etkiledi. Bu progarmı bir türlü kaldıramıyorum "Program Kaldır" vb şeyleri denedim. Lanet olası uyguluma silinmiyor.
Merhaba, bilgisayara Driver Booster adlı bir program kurdum fakat bu bilgisayarımı kötü yönde etkiledi. Bu progarmı bir türlü kaldıramıyorum "Program Kaldır" vb şeyleri denedim. Lanet olası uyguluma silinmiyor.
maynıng yapan adam Centipat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.872 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Temmuz 2021 #21 Linux Kaymak dedi: Arkadaşlar tamam sağ olun...çözdüm. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdünüz? Artı 0 Eksi
KS KS Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 2 Temmuz 2021 #22 maynıng yapan adam dedi: Nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... Bilgisiyarı yeniden başlatıp açtım, program ekle veya kaldır programını açtım ve bir daha denedim oldu.Format veya başka bir uygulama kullanmadım. Artı 0 Eksi
maynıng yapan adam dedi: Nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... Bilgisiyarı yeniden başlatıp açtım, program ekle veya kaldır programını açtım ve bir daha denedim oldu.Format veya başka bir uygulama kullanmadım.
zlaex0 Picopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 222 Yer Burdurland 2 Temmuz 2021 #23 nickyokaga dedi: Tek çözüm format. Genişletmek için tıkla... Hahaha! Keyfim yerine geldi. Artı -1 Eksi
cglrbkyrk Picopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 263 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #24 Driver Booster sistem geri yükleme noktası oluşturmuştur sistemi geri yükle bir dene. Artı 0 Eksi