Çözüldü Driver Booster Ön Jack girişlerini bozdu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SerkanEK

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar. Ben Windows 7'deyken gayet güzel mikrofon ve hoparlör çalışıyordu, ön jack girişlerinde. Driver Booster diye lanet bir program yükledim. Ses sistemini bozdu. Ön jack girişleri algılamıyor artık. Arkaya takınca da mikrofon çalışmıyor. Hoparlör çalışıyor. Bir de arkaya takınca hangi aygıtı taktınız yazısı geliyor. Ön jack yazıyor. Fakat arkaya takılı. Windows 10 geçtim düzelir diye fakat hala aynı.
Kulaklığım ASUS Cerberus v2.
Kulaklıkta veya ayırıcı da sorun yok. Çünkü telefona ayırıcı olmadan taktığım zaman left rıght stereo ve mikrofon gayet güzel kayıt alıyorum. Fakat bilgisayardaki bu sıkıntı deli edecek beni.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
-Sorun çözüldü.
Çözüm:

çözüm1.png

Sağ alttaki anahtar simgesinden. Ön panel jak saptaması açık olacak.

çözüm2.png

Sağ üstteki ayarlardan. Bu şekilde olacak.
Sorunu bu şekilde çözdük.
Keşke indirmeden buradaki Driver Booster yorumlarını okusaydınız. Eğer Driver Booster sürücü yükleyerek bozduysa format atarak default sürücüyü getirirseniz çözülür gibi duruyor. En azından denemeye değer.

Driver Booster güncellerken yedek alıyor. Ayarları kurcalayın biraz sistemi geriye yükleyin.

Çok önceydi sildim programı. Sistem geri yükleme almamıştım. Ona da baktım. O yüzden Windows 10 geçtim sonuç hala aynı. Çözüm galiba temiz kurulum gibi duruyor dosya yedeklerini aldıktan sonra. Başka bir fikri olan var mı?

-Sorun çözüldü.
Çözüm:

çözüm1.png

Sağ alttaki anahtar simgesinden. Ön panel jak saptaması açık olacak.

çözüm2.png

Sağ üstteki ayarlardan. Bu şekilde olacak.
Sorunu bu şekilde çözdük.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı