Driver Booster sonrası bilgisayar yavaşladı

Phoenixfor1

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarımın driverı eksik olduğu için Driver Booster kullandım (açıkçası biraz üşengeçlikten ötürü). Kullandıktan sonra ZIP dosyarına sağ tıklayınca çok ağır açıyor, hatta açmıyor. Fare yükleniyorda kalıyor. Bu durumun bir çözümü var mıdır? Tek çaresi sıfıt bir format mı yoksa?

Driver Booster kullanmanız zaten hata. Genellikle eski sürücüleri indiriyor, asla önermiyorum kullanmanızı. Kurduğu sürücüleri tespit edip güncelleriyle, doğruları ile güncellemeyi deneyebilirsiniz. Hiç olmuyorsa en temizi format atmak.

Bilgisayarın donanımından pek anlayan biri olmadığım için tek tek eski sürücüleri nasıl bulabilirim aygıt yöneticisinde bunlar kendini gösterir mi

Bilgisayarın donanımından pek anlayan biri olmadığım için tek tek eski sürücüleri nasıl bulabilirim aygıt yöneticisinde bunlar kendini gösterir mi
Genelde ekran kartı sürücüsünü sitesinden manuel kurmanız gerekir. Diğer sürücüler genelde Windows tarafından zaten bulunur. Bulunmazsa, anakartın sitesinden bulabilirsiniz. Yine bulamazsanız da sistemi paylaşın.

Ekran kartı sürücüsü yüklemeniz yeterli, Windows Update geri kalan sürücüleri yüklüyor zaten.

Bİr süre boyunca öyle kullandım ama arkadaşlarımla oyun oynarken arkadaşlarım sesimi duymuyordu bozuk duyuyordu eksik driverlar var diye hepsini birden yapayım dedim. Şimdi sesimi gayet net duyuyorlar ama dediğim gibi ZIP dosyaasını bile açarken hantallaştı bilgisayar.

Hocam bu kadarı yeter mi? Bilgisayara format atmak istemiyorum format atmadan olan sürücüleri nasıl kaldırabilirim bunun için videolu bir anlatım veya bir sistem mevcut mu?

Son düzenleme:
Driver Booster sıkıntılı bir yazılım. Yanlış driverlar kurabiliyor. Kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Yanlış bir şey kurmuş olabilir. Tecrübem olmadığı zamanlar Driver Booster'ın eski driver kurması yüzünden çok mavi ekran yemiştim.

Bu yapılan güncellemeyi nasıl geri alabilirim hocam hepsini tek tek bulup tüm driverları silmem mi gerekiyor? bunlar nasıl siliniyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…