Driver Booster sonrası mavi ekran

wAli_Furkan

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarın ilk kurulumunu yaparken DriveBooster12 kullanmıştım ve sanırım ondan sürekli mavi ekran yiyip duruyorum. Yüklü uygulamaları silmeden yapabileceğim bir şey var mı?

Driver Booster kullanmadan, Windows Update ile yüklemek...

Bilgisayarın ilk kurulumunu yaparken DriveBooster12 kullanmıştım ve sanırım ondan sürekli mavi ekran yiyip duruyorum. Yüklü uygulamaları silmeden yapabileceğim bir şey var mı?
Hocam programlarla sürücü yüklemek, güncellemek saçmadır. (MSI Center hariç) Yani size tavsiyem arkadaşların dediği gibi temiz kurulum yaparak elle sürücülerinizi güncelleyin. Zaten Windows Update gereken sürücüleri kuruyor ve güncelliyor.

Bilgisayarın ilk kurulumunu yaparken drivebooster12 kullanmıştım ve sanırım ondan sürekli mavi ekran yiyip duruyorum. Yüklü uygulamaları silmeden yapabileceğim bir şey var mı?

Driver Booster adlı program yanlış ve eski sürücüleri yükleyerek daha fazla yazılımsal hataya yol açıyor.
Tavsiyem elle güncelleyin.

Temiz kurulum uygulamaları da silmiyor mu? Bir süre internet erişimim kısıtlı olacağından o yüzden denememiştim bu yöntemi. Başka yolu yok mu?
Hocam eğer içinizin rahat olmasını istiyorsanız temiz kurulum şarttır. Eğer yapmazsanız mavi ekran yemeye devam edersiniz zarar verirsiniz. Evet siliyor uygulamaları ama tekrardan yüklersiniz ya da belleğinize koyarsınız.

Hocam Driver Booster gibi programlarla sürücü kurulmaz. Çoğunlukla yanlış, hatalı veya eski sürüm kuruyor dolayısıyla mavi ekrana sebebiyet veriyor. Sizin için en iyi yol temiz kurulum eğer sadece ekran kartının sürücülerini yüklediyseniz DDU ile kurtarabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı