Driver Booster Sonrası Win10 başlamama sorunu

HyAksi

Hectopat
B450M S2H anakartına geçtim formatladıktan sonra Driver Booster ile güncelliyorum PC'yi yeniden başlattığımda Gigabyte yazısında döner imleçle kalıyor. Bekledim açılmadı. 8-9 defa formatladım hep aynı sorun. Başka ISO'yla da format attım aynı çözemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
IObit tarafından geliştirilen Driver Booster programını kullanmak, sisteminizi zora sokmaktan başka bir işe yaramamaktadır. Kendisi güya sürücülerinizi güncellediğini söyler fakat mavi ekran hatalarına ve sistem kesintilerine yol açabilmektedir. Bu yüzden hiçbir zaman Driver Booster kullanmayınız. Hatalı bir sürücü yüklemesinden veya güncellemesinden dolayı sisteminizde hata olmuşa benziyor.

Windows 10 ISO dosyasını kullanarak bilgisayarınıza tekrardan format atınız ve Windows Update ile sürücülerinizi güncelleştiriniz. Eğer Windows Update çoğu sürücünüzü görüp güncellemezse, markasının sahip olduğu siteden sürücülerinizi indirebilirsiniz.

Hiçbir sürücü güncelleme programlarının kullanılmasını önermiyorum.
Eskiden bende çok kullanırdım artık elle güncellemeyi öğrenmemiz gerekiyor ve öğrenmek içinde internetten araştırmamız gerek.
Ben küçükken çok araştırma yaptım hatalar vesaire bildiğim hepsi ezberimde.
Araştırın bir şey kaybetmezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…