Driver güncel ama FPS düşük

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bilgisayar0606

Hectopat
Merhaba herkese sorunum şu. Geçen gün Overwatch oynarken aniden FPS'im 150'den 80 90'a düştü. Ayarları kıstım falan FPS 100Ü geçmedi. Sonra başka oyunlara bakayım dedim GTA 5 Witcher3 gibi onlarda FPS değerlerim normaldi herhangi bir sorun yoktu. Ben de Overwatch'ın sorunu galiba diyerek geçtim daha sonra Valorant oynayayım dedim bir baktım aynı sorun onda da var FPS'im 120'ye düşmüş ve 120 FPS'te oyun kasıyordu. Sorun ne olabilir Driver'larım güncel?

Son düzenleyen: Moderatör:
Görev yöneticisinden işlemciye ağır gelen görevi veya hizmeti araştır bir istersen.

Aynen bunu bir dene sistem bilgilerin nedir? Arka planda güç yiyen uygulamalar çalışıyorsa işlemci darboğaz yapıyor olabilir.

Sistemim:
Ryzen5 2600
Rx 590
Gigabyte B450M
ADATA 8GB 3000MHZ RAM
Görev yöneticisinden işlemciye ağır gelen görevi veya hizmeti araştır bir istersen.
Hocam her hangi işlemciyi zorlayan sorun yok bu sorun oynadığım iki oyunda oldu diğer oyunlarda sorun yok anlamadım neden böyle olduğunu.
Farkettim de galiba bu sorun online oyunlarda oluyor
MSI Afterburner değerlerim bu şekilde.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    61,2 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleme:
Sistemim:
Ryzen5 2600.
RX 590.
Gigabyte B450M.
Adata 8 GB 3000MHz RAM.

Hocam herhangi işlemciyi zorlayan sorun yok bu sorun oynadığım iki oyunda oldu diğer oyunlarda sorun yok anlamadım neden böyle olduğunu.
Fark ettim de galiba bu sorun Online oyunlarda oluyor.
MSI Afterburner değerlerim bu şekilde.

Anladım CS:GO gibi oyunlarda FPS'ler çok oynak oluyor ama pek bir sorun gözükmüyor göstergede.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı