Driver güncellemesi sonrası fare, klavye, monitör çalışmıyor

LinusFenrir

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 12400f - Rtx 4060 8gb
Sürücüleri guncelledim PC'yi yeniden başlatın dedi başlattım başlattıktan sonra monitor klavye mouse kapandı. Nasıl düzeltebilirim? BIOS'ta gözüküyor ekran.

Ekran kartın nedir? Güvenli mod da bilgisayarı açıp DDU ile driverı silip tekrar yükle aynı sorun gene olursa muhtemelen chipset arızasıdır benim R7 370 de ondan gitmişti.

Fare ve klavyenin çalışmadığını anlarım ama monitörün çalışmaması çok tuhaf. Driverları neyle güncelledin?

Ekran kartın nedir? Güvenli mod da bilgisayarı açıp DDU ile driverı silip tekrar yükle aynı sorun gene olursa muhtemelen chipset arızasıdır benim R7 370 de ondan gitmişti.
Nasıl yaparım. Rx 570.

Sistemi güvenli mod'da çalıştırmayı deneyin ve DDU kullanarak sürücleri temizleyin. Driver Booster tarzı bir uygulama ile güncellediyseniz ondan olmuş olabilir.

Nasıl yaparım. Rx 570.
Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz?

@LinusFenrir Windows açılırken bilgisayarı birkaç kere kapatırsan zaten kurtarma moduna alır. Oradan başlangıç onarma menüsü açılırsa yaptığın sürücü güncelleştirmelerini sistem geri yükleme ile kaldırabilirsin. Bu arada kasanın düğmesinden kapat, fişi çekme.

Olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…