Driver güncellemesi sonrası FPS'ler düştü

volkankuyum

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. CS2 oynuyorum, dün akşam ekran kartı sürücüsünü güncelleştirdim ve 400 500 FPS alırken şu an 350 alıyorum. Sebebini bilen var mı? Ya da nasıl geri çeviririm?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. CS2 oynuyorum, dün akşam ekran kartı sürücüsünü güncelleştirdim ve 400 500 FPS alırken şu an 350 alıyorum. Sebebini bilen var mı? Ya da nasıl geri çeviririm?

Eski driver geri dön veya DDU ile temiz kurulum yap.

NVIDIA kullanıyorsanız driver güncellemesi sonrası oyun ayarları default ayarlara geri çevriliyor diye biliyorum.

Merhaba tekrardan ben o ayarları düzelttim fakat FPS de değişen bir şey olmadı başka bir soru sormak istiyorum benim işlemcim 5700x3D B550 pls 3060 Ti ekran kartı var işlemci 3.20 GHz de çalışıyor ama internette 4.10 GHz gibi rakamlara çıktığını gördüm bunu nasıl yapabilirim ve faydası olur mu?

Merhabalar,

Monitöründen yüksek FPS almanın avantajı yok. Görüntüyü monitöre iletse bile sizin göreceğiniz monitörün maksimum desteklediği hertz olacaktır. Şu an 350 alıyorsanız monitörünüzün 350Hz'den yüksek olmadığını varsayarak konuşuyorum, gerek yok. Benim 165Hz mesela sabitledim, maksimum desteklediği değeri oynuyorum.

Merhaba tekrardan ben o ayarları düzelttim fakat FPS de değişen bir şey olmadı başka bir soru sormak istiyorum benim işlemcim 5700x3D B550 pls 3060 Ti ekran kartı var işlemci 3.20 GHz de çalışıyor ama internette 4.10 GHz gibi rakamlara çıktığını gördüm bunu nasıl yapabilirim ve faydası olur mu?
Bunun için ise ; İÅlemci Nasıl Overclock Edilir?
Overlock işlemi olarak geçiyor. Genelde tavsiye edilmez.

Evet ama şu an 350 FPS alırken bazen 220'ye düşüyor ne kadar yükseltirsem Hz in altına düşmez diye bir mantık yürüttüm atıyorum 330'a sabitlesem 320 330 arası vermiyor daha da düşüyor.

360 mm sıvı soğutma var CS2 ekran kartı da işlemci de %40 gibi bir kullanım oluyor. 45 50 derece maksimum oluyor.

Evet arkadaşlar olayı çözdüm NVIDIA ayarlarını yaptım 1280x960 oynuyorum ekran kartını guncelledikten sonra FPS düşmüştü X3D işlemci kullanıyorum 3.2 de sabit çalışıyordu onu BIOS'tan 4.2 yaptım ve FPS'im 200 300 aralarindayken şu an 400'ün altına inmiyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı