Driver güncellemesi sonrası GPU kullanımı %0'a düştü

FakeKvothe

Hectopat
Katılım
21 Ağustos 2017
Mesajlar
79
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar bugün Dell Support assist programına 3 adet güncelleme geldi. Güncellemeleri yaptığımda her 15 dakikada bir GPU kullanımım %0'a düşüyor. Bunla da kalmıyor ve müzik ya da oyun açıksa bozulmuş bir ses çıkıyor. Bu ses bilgisayardan değil kulaklıktan geliyor. Anlık FPS düşüşleri oluyor.

- Intel Management Engine Interface driver - A06 - 143.27 MB - acil - yüklendi.

- Intel serial IO driver - A08 - 9.89 MB - önerilen - yüklendi.

- Intel HID Event filter driver - A11 - 9 MB - önerilen - yüklendi.

Driverlar bunlar şu an tek tek driverları kaldırıp hangisinden kaynaklandığını bulmaya çalışıyorum. Sorun düzelmezse sistem geri yüklemeye döneceğim fakat bu sorunu daha önce de yaşadığımdan hangi driverdan kaynaklandığını bulup kökünden çözmek istiyorum. Intel serial IO driver bu driver hakkında pek bilgi bulamadım. Tamamen bilgisayardan kaldırsam sorun olur mu? Bu driverlar aygıt yöneticisinde isimleri ne diye geçiyor? Bazılarını bulamadım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı