E ern.kus1327 Femtopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #1 Driver güncellemesi yaptım çözünürlük düşürdüm daha sonra ekran gitti siyah şekilde kaldı yeniden başlattım başlatırken MSI yazısı geliyor fakat Windows başlamıyor nasıl çözerim? Not: Monitör değil televizyon.
Driver güncellemesi yaptım çözünürlük düşürdüm daha sonra ekran gitti siyah şekilde kaldı yeniden başlattım başlatırken MSI yazısı geliyor fakat Windows başlamıyor nasıl çözerim? Not: Monitör değil televizyon.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 11 Temmuz 2023 #2 Ekran kartın bozulmuş olabilir. Sürücüsü yüklendiği anda çöker ekran kartı. Çözünürlük, televizyon tarafından desteklenmiyor olabilir. Güvenli modda başlatmayı dene. Artı 0 Eksi
Ekran kartın bozulmuş olabilir. Sürücüsü yüklendiği anda çöker ekran kartı. Çözünürlük, televizyon tarafından desteklenmiyor olabilir. Güvenli modda başlatmayı dene.
KS KS E ern.kus1327 Femtopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #3 Nizel G dedi: Ekran kartın bozulmuş olabilir. Sürücüsü yüklendiği anda çöker ekran kartı. Çözünürlük, televizyon tarafından desteklenmiyor olabilir. Güvenli modda başlatmayı dene. Genişletmek için tıkla... Dostum sistem sıfır 3060 Ti mevcut bozulmuş olma ihtimali nedir bir de güvenli modda nasıl çalıştıracağım. Nizel G dedi: Ekran kartın bozulmuş olabilir. Sürücüsü yüklendiği anda çöker ekran kartı. Çözünürlük, televizyon tarafından desteklenmiyor olabilir. Güvenli modda başlatmayı dene. Genişletmek için tıkla... Televizyon eski bir televizyon ama öyle söyleyeyim. Artı 0 Eksi
Nizel G dedi: Ekran kartın bozulmuş olabilir. Sürücüsü yüklendiği anda çöker ekran kartı. Çözünürlük, televizyon tarafından desteklenmiyor olabilir. Güvenli modda başlatmayı dene. Genişletmek için tıkla... Dostum sistem sıfır 3060 Ti mevcut bozulmuş olma ihtimali nedir bir de güvenli modda nasıl çalıştıracağım. Nizel G dedi: Ekran kartın bozulmuş olabilir. Sürücüsü yüklendiği anda çöker ekran kartı. Çözünürlük, televizyon tarafından desteklenmiyor olabilir. Güvenli modda başlatmayı dene. Genişletmek için tıkla... Televizyon eski bir televizyon ama öyle söyleyeyim.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 11 Temmuz 2023 #4 ern.kus1327 dedi: Televizyon eski bir televizyon ama öyle söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Televizyon ekran kartının yeni görüntü çıktısını işleyemiyor olabilir. ern.kus1327 dedi: Dostum sistem sıfır 3060 Ti mevcut bozulmuş olma ihtimali nedir bir de güvenli modda nasıl çalıştıracağım. Genişletmek için tıkla... BIOS ekranı geçtiğinde bilgisayarın açma tuşuna uzun basarak sistemi kapat. 2 kez tekrarla. Son düzenleme: 11 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
ern.kus1327 dedi: Televizyon eski bir televizyon ama öyle söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Televizyon ekran kartının yeni görüntü çıktısını işleyemiyor olabilir. ern.kus1327 dedi: Dostum sistem sıfır 3060 Ti mevcut bozulmuş olma ihtimali nedir bir de güvenli modda nasıl çalıştıracağım. Genişletmek için tıkla... BIOS ekranı geçtiğinde bilgisayarın açma tuşuna uzun basarak sistemi kapat. 2 kez tekrarla.
KS KS E ern.kus1327 Femtopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #5 Nizel G dedi: Televizyon ekran kartının yeni görüntü çıktısını işleyemiyor olabilir. BIOS ekranı geçtiğinde bilgisayarın açma tuşuna uzun basarak sistemi kapat. 2 kez tekrarla. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi de ekran kartını çıkarıp anakartın HDMI çıkışına bağladım yine gelmedi şimdi sizin dediğinizi uygulayacağım inşallah olur. Ekran kartını takmadan anakarttan denedim bir şey olmadı hocam kartı takıp deniyeyim mi? Artı 0 Eksi
Nizel G dedi: Televizyon ekran kartının yeni görüntü çıktısını işleyemiyor olabilir. BIOS ekranı geçtiğinde bilgisayarın açma tuşuna uzun basarak sistemi kapat. 2 kez tekrarla. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi de ekran kartını çıkarıp anakartın HDMI çıkışına bağladım yine gelmedi şimdi sizin dediğinizi uygulayacağım inşallah olur. Ekran kartını takmadan anakarttan denedim bir şey olmadı hocam kartı takıp deniyeyim mi?
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 11 Temmuz 2023 #6 ern.kus1327 dedi: Hocam şimdi de ekran kartını çıkarıp anakartın HDMI çıkışına bağladım yine gelmedi şimdi sizin dediğinizi uygulayacağım inşallah olur. Ekran kartını takmadan anakarttan denedim bir şey olmadı hocam kartı takıp deniyeyim mi? Genişletmek için tıkla... İşlemcinin modeli ne? Dahili Grafik Birimi içermiyorsa görüntü vermemesi normal. Alternatif bir ekran kartı, monitör veya format diski yoksa elinizde sorunu tespit etmek imkansıza yakın. Bilgisayarcıya göstermelisiniz. Artı 0 Eksi
ern.kus1327 dedi: Hocam şimdi de ekran kartını çıkarıp anakartın HDMI çıkışına bağladım yine gelmedi şimdi sizin dediğinizi uygulayacağım inşallah olur. Ekran kartını takmadan anakarttan denedim bir şey olmadı hocam kartı takıp deniyeyim mi? Genişletmek için tıkla... İşlemcinin modeli ne? Dahili Grafik Birimi içermiyorsa görüntü vermemesi normal. Alternatif bir ekran kartı, monitör veya format diski yoksa elinizde sorunu tespit etmek imkansıza yakın. Bilgisayarcıya göstermelisiniz.
KS KS E ern.kus1327 Femtopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #7 Nizel G dedi: İşlemcinin modeli ne? Dahili grafik birimi içermiyorsa görüntü vermemesi normal. Alternatif bir ekran kartı, monitör veya format diski yoksa elinizde sorunu tespit etmek imkansıza yakın. Bilgisayarcıya göstermelisiniz. Genişletmek için tıkla... İşlemci 12400F ekran kartını takıp dediğiniz gibi aç kapa yapsam güvenli modda açabilir miyim cihazı. Artı 0 Eksi
Nizel G dedi: İşlemcinin modeli ne? Dahili grafik birimi içermiyorsa görüntü vermemesi normal. Alternatif bir ekran kartı, monitör veya format diski yoksa elinizde sorunu tespit etmek imkansıza yakın. Bilgisayarcıya göstermelisiniz. Genişletmek için tıkla... İşlemci 12400F ekran kartını takıp dediğiniz gibi aç kapa yapsam güvenli modda açabilir miyim cihazı.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 11 Temmuz 2023 #8 ern.kus1327 dedi: İşlemci 12400F ekran kartını takıp dediğiniz gibi aç kapa yapsam güvenli modda açabilir miyim cihazı. Genişletmek için tıkla... 12400F ile ekran kartı olmadan görüntü alamazsınız. Ekran kartını takıp güvenli modda açmayı deneyin. Eğer açılırsa sürücüleri kaldırın. Yine de görüntü gelmezse ekran kartı bozulmuş olabilir. Artı 0 Eksi
ern.kus1327 dedi: İşlemci 12400F ekran kartını takıp dediğiniz gibi aç kapa yapsam güvenli modda açabilir miyim cihazı. Genişletmek için tıkla... 12400F ile ekran kartı olmadan görüntü alamazsınız. Ekran kartını takıp güvenli modda açmayı deneyin. Eğer açılırsa sürücüleri kaldırın. Yine de görüntü gelmezse ekran kartı bozulmuş olabilir.
KS KS E ern.kus1327 Femtopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #9 Nizel G dedi: 12400F ile ekran kartı olmadan görüntü alamazsınız. Ekran kartını takıp güvenli modda açmayı deneyin. Eğer açılırsa sürücüleri kaldırın. Yine de görüntü gelmezse ekran kartı bozulmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Korktum hocam şimdi daha yeni aldım sistemide garantiye girer mi bozulduysa. Nizel G dedi: 12400F ile ekran kartı olmadan görüntü alamazsınız. Ekran kartını takıp güvenli modda açmayı deneyin. Eğer açılırsa sürücüleri kaldırın. Yine de görüntü gelmezse ekran kartı bozulmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Akşam monitör ile deneyeceğim hocam düzelme şansı var mı bilgilendirirsen sevinirim gerçekten çok can sıkıcı durum. Son düzenleme: 11 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
Nizel G dedi: 12400F ile ekran kartı olmadan görüntü alamazsınız. Ekran kartını takıp güvenli modda açmayı deneyin. Eğer açılırsa sürücüleri kaldırın. Yine de görüntü gelmezse ekran kartı bozulmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Korktum hocam şimdi daha yeni aldım sistemide garantiye girer mi bozulduysa. Nizel G dedi: 12400F ile ekran kartı olmadan görüntü alamazsınız. Ekran kartını takıp güvenli modda açmayı deneyin. Eğer açılırsa sürücüleri kaldırın. Yine de görüntü gelmezse ekran kartı bozulmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Akşam monitör ile deneyeceğim hocam düzelme şansı var mı bilgilendirirsen sevinirim gerçekten çok can sıkıcı durum.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 11 Temmuz 2023 #10 ern.kus1327 dedi: Akşam monitör ile deneyeceğim hocam düzelme şansı var mı bilgilendirirsen sevinirim gerçekten çok can sıkıcı durum. Genişletmek için tıkla... Monitör ile çalışabilir. Artı 0 Eksi
ern.kus1327 dedi: Akşam monitör ile deneyeceğim hocam düzelme şansı var mı bilgilendirirsen sevinirim gerçekten çok can sıkıcı durum. Genişletmek için tıkla... Monitör ile çalışabilir.