Driver güncellemesi sonucu ekran gitmesi

AndreasPistiolis

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistem RX 5600 XT, R5 3600, Prime B450M-K

Dün DDU ile temiz kurulum yaptım, bugün ise ilk oyun oynadım bir sorun yoktu, ardından Twitter'a girdim, Twitter'da gezerken aniden mouse imlecinin zorlanmasını, Opera'nın donduğunu vs gördüm. Bilgisayar çok zorlanıyor gibiydi, ardından ekran gitti fakat izlediğim Video'nun sesi gelmeye devam ediyordu. Kapa-aç yaptım ve sorun devam ediyordu. Sebebi sizce nedir? RAM düşük Freakans'ta çalışıyor sandım fakat 3200MHz çalışıyordu, yani normaldı.

Arkadaşlar sorun genel olarak oluyor, sadece Twitter'da değil. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de yaşadım son sürüm driverlar sıkıntı yaratabiliyor güvenli modda açabiliyorsanız açın DDU ile Driverinizı sıfırlayın birkaç sürüm eski Driver kurun büyük ihtimalle düzelecektir, sistemin açık haline hiçbir erişiminiz yoksa sıfırlamayı deneyin sonuçta driverlar sistem sıfırlanınca gidecektir.

Ben de yaşadım son sürüm driverlar sıkıntı yaratabiliyor güvenli modda açabiliyorsanız açın DDU ile Driverinizı sıfırlayın birkaç sürüm eski Driver kurun büyük ihtimalle düzelecektir, sistemin açık haline hiçbir erişiminiz yoksa sıfırlamayı deneyin sonuçta driverlar sistem sıfırlanınca gidecektir.
Hocam sadece Twitter'da oluyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı