efe can 33 Centipat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #1 NVIDIA ekran kartına driver yüklüyordum yükleme tamamlanmadan siyah ekran oldu. Ne yaparsam ekran açılır? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2023
NVIDIA ekran kartına driver yüklüyordum yükleme tamamlanmadan siyah ekran oldu. Ne yaparsam ekran açılır?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.845 Çözümler 244 17 Temmuz 2023 #2 efe can 33 dedi: NVIDIA ekran kartına driver yüklüyordum yükleme tamamlanmadan siyah ekran oldu. Ne yaparsam ekran açılır? Genişletmek için tıkla... Ekran gelmediyse manuel kapatıp açın bilgisayarı. Artı 0 Eksi
efe can 33 dedi: NVIDIA ekran kartına driver yüklüyordum yükleme tamamlanmadan siyah ekran oldu. Ne yaparsam ekran açılır? Genişletmek için tıkla... Ekran gelmediyse manuel kapatıp açın bilgisayarı.
NeverMinds Decapat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 185 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #3 efe can 33 dedi: NVIDIA ekran kartına driver yüklüyordum yükleme tamamlanmadan siyah ekran oldu. Ne yaparsam ekran açılır? Genişletmek için tıkla... Aynısı bende de olmuştu. 4-5 dakika sonra tekrar başlattım düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
efe can 33 dedi: NVIDIA ekran kartına driver yüklüyordum yükleme tamamlanmadan siyah ekran oldu. Ne yaparsam ekran açılır? Genişletmek için tıkla... Aynısı bende de olmuştu. 4-5 dakika sonra tekrar başlattım düzeldi.
ardr Decapat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 336 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #4 efe can 33 dedi: NVIDIA ekran kartına driver yüklüyordum yükleme tamamlanmadan siyah ekran oldu. Ne yaparsam ekran açılır? Genişletmek için tıkla... Güncelleme olurken siyah ekran olur korkma düzelir bilgsiyarı sakın kapatma bozulabilir. Artı 0 Eksi
efe can 33 dedi: NVIDIA ekran kartına driver yüklüyordum yükleme tamamlanmadan siyah ekran oldu. Ne yaparsam ekran açılır? Genişletmek için tıkla... Güncelleme olurken siyah ekran olur korkma düzelir bilgsiyarı sakın kapatma bozulabilir.
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 17 Temmuz 2023 #5 Kapatıp açın yüklenmişsede yüklenmemişsede sorun olmaz. Artı 0 Eksi