Merhaba başlıktan gördüğünüz gibi bugün yeni bir mouse aldım fakat driverini kurduğumda fareyi görmedi USB takılı olduğu halde USB bağlayın falan diyordu. Sorum şu olacak. Benim farem 1000Hz fakat driver olmadığı için 500Hz olarak çalışıyor. Bunu driver kullanmadan 1000Hz olarak ayarlama şansım var mı?
En ucuz Logitech G502 Hero Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G502 Hero Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.679,40 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Orijinal mouse bu sonundaki hero'yu bile kopyalamışlar xD
En ucuz Logitech G502 Hero Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G502 Hero Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.679,40 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Orijinal mouse bu sonundaki Hero'yu bile kopyalamışlar xD.
Hocam çakma olduğunu ben de biliyorum fakat yazılımı çalışmaması çok anlamsız izlediğim videolarda çalışıyordu ve izlediğim videolarda çalışmasına gerek bile yok 10 liralık Mouse'ların bile yazılımları çalışıyor bu tür ekipmanları alacak ekonomi olsa zaten çakma mal kullanmayız.